Giriş Kayıt
Larry Herbstritt

Larry Herbstritt (67)


Müzisyen, Müzisyen

Larry Herbstritt, 04 Temmuz 1950 Coudersport, Pennsylvania, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. Pembe Cadillac (1989), Geçmişe Özlem (1992), En İyi Arkadaşım Bir Vampir (1987), Rustlers' Rhapsody (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1950
Doğum Yeri: Coudersport, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyümenin Bedeli
2000 50 Komedi Müzik    

Hazır Ol Dudley
1999 49 Komedi Müzik 3.8 8,249

Geçmişin Sığınağı
1999 49 Komedi Müzik 6.6 53,348
1997 47 Animasyon Müzik 7.1 899
1997 47 Western Müzik    

Küçük Ajan
1996 46 Aile Müzik 4.7 114

Çakal Yazı
1996 46 Aksiyon Müzik 5.7 138
1994 44 Aksiyon Müzik 7.0 90,603

Geçmişe Özlem
1992 42 Dram Müzik 6.9 3,186
1991 41 Dram Müzik    
1989 Dram Müzik 6.8 4,020

Pembe Cadillac
1989 39 Aksiyon Müzik 5.3 9,194
1988 Suç Müzik 7.3 1,507

En İyi Arkadaşım Bir Vampir
1987 37 Komedi Müzik 6.1 2,571
1987 37 Western Müzik    
1986 36 Dram Müzik    
1985 35 Komedi Müzik 6.4 1,561
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018