Giriş Kayıt
Don Herbert

Don Herbert (89)


Oyuncu

Donald Jeffrey Herbert, 10 Temmuz 1917 Waconia, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu. General Electric Theater (1962) yapımıyla biliniyor.12 Haziran 2007 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Donald Jeffrey Herbert
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1917
Ölüm Tarihi: 12 Haziran 2007
Doğum Yeri: Waconia, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Don 'Mr. Wizard' Herbert
Takma İsmi: Mr. Wizard
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Komedi Oyuncu    
1988 71 Korku Oyuncu 5.6 3,199
1971 Aile Oyuncu 8.5 17
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,345
1962 Komedi Oyuncu
Çeşitli
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017