Giriş Kayıt
Robby Henson

Robby Henson


Yönetmen, Senarist, Editör, Yapımcı

Robby Henson, yönetmen, senarist, editör, yapımcı. House (2008), Thr3e (2006), Güneşin Ötesinde (2002), The Visitation (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yönetmen 4.7 5,148
2006 Dram Yönetmen 5.1 4,083
2006 Korku Yönetmen 5.2 2,343

Güneşin Ötesinde
2002 Suç Yönetmen
Senarist
6.2 2,805
1995 Western Yönetmen
Senarist
Editör
Yapımcı
7.0 464
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,375) Arrow (4,970) The Flash (4,861) The Expanse (2,650) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,938) Colony (1,827) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,724)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017