Giriş Kayıt
Robby Henson

Robby Henson


Yönetmen, Senarist, Editör, Yapımcı

Robby Henson, yönetmen, senarist, editör, yapımcı. House (2008), Thr3e (2006), Güneşin Ötesinde (2002), The Visitation (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yönetmen 4.7 5,148
2006 Dram Yönetmen 5.1 4,083
2006 Korku Yönetmen 5.2 2,343

Güneşin Ötesinde
2002 Suç Yönetmen
Senarist
6.2 2,805
1995 Western Yönetmen
Senarist
Editör
Yapımcı
7.0 464
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017