Giriş Kayıt
Robby Henson

Robby Henson


Yönetmen, Senarist, Editör, Yapımcı

Robby Henson, yönetmen, senarist, editör, yapımcı. House (2008), Thr3e (2006), Güneşin Ötesinde (2002), The Visitation (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yönetmen 4.7 5,148
2006 Dram Yönetmen 5.1 4,083
2006 Korku Yönetmen 5.2 2,343

Güneşin Ötesinde
2002 Suç Yönetmen
Senarist
6.2 2,805
1997 Yönetmen 6.3 150
1995 Western Yönetmen
Senarist
Editör
Yapımcı
7.0 464
Film Altyazıları
Rampage (11,426) Ready Player One (8,569) Escape Plan 2: Hades (7,267) The Cured (1,888) Tomb Raider (1,797) Set It Up (957) Den 12. mann (833) Journey's End (764) Blockers (633) Black Panther (620)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,483) 12 Monkeys (2,884) La casa de papel (2,436) Into the Badlands (2,362) Legion (1,554) Fear the Walking Dead (1,379) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (865) The Crossing (852)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018