Giriş Kayıt
Martha Henry

Martha Henry (79)


Oyuncu

Martha Buhs, 17 Şubat 1938 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Clean (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Martha Buhs
Doğum Tarihi: 17 Şubat 1938
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 78 Dram Oyuncu 5.9 12
2004 66 Dram Oyuncu 6.9 3,951
2003 65 Komedi Oyuncu 6.2 447
2000 62 Dram Oyuncu 6.8 3,225
1990 52 Belgesel Oyuncu 7.8 58
Film Altyazıları
Allied (9,688) Doctor Strange (9,643) Moana (8,051) Assassin's Creed (6,064) Lion (4,887) Arrival (3,804) Hacksaw Ridge (2,955) Fences (2,653) Nocturnal Animals (2,613) Forushande (2,115)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,215) Supernatural (7,630) The Expanse (4,733) Vikings (4,537) The Big Bang Theory (3,853) Suits (3,523) Legion (3,392) The Blacklist (3,320) Arrow (3,124) Sherlock (2,823)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017