Giriş Kayıt
Darin Henry

Darin Henry


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Darin Henry, senarist, yapımcı, oyuncu. K.C. Undercover (2015), (1989) Seinfeld (1989), (2000) My Family (2000), (2010) Haydi Çalkala! (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 1,749
2014 Komedi Yapımcı 6.3 1,358

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
4.8 8,942
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2006 Komedi Senarist 7.8 4,269
2002 Komedi Çeşitli 5.9 403
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 7,109
1999 Animasyon Çeşitli 8.5 163,278
1989 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
8.9 183,027
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017