Giriş Kayıt
Darin Henry

Darin Henry


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Darin Henry, senarist, yapımcı, oyuncu. K.C. Undercover (2015), (1989) Seinfeld (1989), (2000) My Family (2000), (2010) Haydi Çalkala! (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 1,789
2014 Komedi Yapımcı 6.3 1,358

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
4.8 8,990
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2006 Komedi Senarist 7.8 4,331
2002 Komedi Çeşitli 5.9 403
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 7,165
1999 Animasyon Çeşitli 8.5 164,890
1989 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
8.9 184,715
Film Altyazıları
Live by Night (12,411) Resident Evil: The Final Chapter (9,707) Rogue One (5,671) Hidden Figures (5,129) Patriots Day (4,934) Why Him? (4,757) Assassin's Creed (4,298) Split (3,831) Allied (3,633) Paterson (3,598)
Dizi Altyazıları
Legion (5,057) The 100 (4,575) Black Sails (4,380) Arrow (3,570) The Expanse (3,375) Into the Badlands (2,991) The Originals (2,930) Colony (2,767) The Flash (2,632) Vikings (2,573)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017