Giriş Kayıt
Darin Henry

Darin Henry


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Darin Henry, senarist, yapımcı, oyuncu. K.C. Undercover (2015), (1989) Seinfeld (1989), (2000) My Family (2000), (2010) Haydi Çalkala! (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 2,105
2014 Komedi Yapımcı 6.3 1,358

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
4.8 9,349
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2006 Komedi Senarist 7.8 4,535
2002 Komedi Çeşitli 5.9 403
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 7,395
1999 Animasyon Çeşitli 8.5 173,447
1989 Komedi Senarist
Oyuncu
Çeşitli
8.9 195,127
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017