Giriş Kayıt
Darin Henry

Darin Henry


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Darin Henry, senarist, yapımcı, oyuncu. K.C. Undercover (2015), (1989) Seinfeld (1989), (2000) My Family (2000), (2010) Haydi Çalkala! (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.1 2,420
2014 Komedi Yapımcı 6.2 1,797

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
4.8 9,791
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2006 Komedi Senarist 7.8 4,798
2004 Komedi Senarist
Yapımcı
8.2 268
2002 Komedi Çeşitli 5.9 403
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 7,662
1999 Animasyon Çeşitli 8.5 183,073
1989 Komedi Senarist
Oyuncu
Çeşitli
8.9 207,726
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018