Giriş Kayıt
Stefan Henrix

Stefan Henrix


Sesler, Editör

Stefan Henrix, sesler, editör. Black Sails (2014), Generation Kill (2008), Oasis (2017), Daniel Deronda (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sesler 3.8 6,757
2017 Dram Sesler 6.6 6,781
2017 Dram Sesler 7.1 3,100
2017 Dram Sesler 8.3 3,725
2016 Dram Sesler 5.9 1,460
2015 Macera Sesler 5.0 1,814

Aşk ve Tutku
2014 Dram Sesler 5.5 4,092
2014 Aksiyon Sesler 5.9 7,609
2014 Macera Sesler 8.3 75,376

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Sesler 4.5 2,451
2013 Dram Sesler 6.4 23,642

Sefiller
2012 Dram Sesler 7.6 271,744
2011 Dram Sesler 8.9 226,024
2011 Aksiyon Sesler 8.4 3,601

Taht Oyunları
2011 Macera Sesler 9.5 1,319,728

Şeytanın İkizi
2011 Biyografi Sesler 7.1 56,996
2011 Dram Sesler 7.6 5,682

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Sesler 6.5 341,299

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sesler 7.8 164,273
2009 Aksiyon Sesler 6.1 63,777
2008 Dram Sesler 8.7 30,783

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Sesler 7.4 309,620

Yıldız Tozu
2007 Macera Sesler 7.7 230,170

Son Birlik
2007 Aksiyon Sesler 5.4 31,658

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Sesler 6.5 38,121

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sesler 8.3 1,123,083

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sesler 5.6 149,313

Doğum
2004 Dram Sesler 6.1 30,867

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sesler 7.8 449,232
2003 Biyografi Sesler    
2003 Dram Sesler 7.7 37

Piyanist
2002 Biyografi Sesler 8.5 591,458

Toplantı
2002 Korku Sesler 5.7 6,859
2002 Dram Sesler 7.3 3,636
2002 Dram Sesler 7.0 2,239

Cennetin Keşfi
2001 Dram Sesler 6.8 3,517
2000 Komedi Sesler 7.4 1,281
2000 Aksiyon Sesler    
2000 Komedi Sesler 5.7 5,007
2000 Dram Sesler 7.3 150

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Sesler 6.1 3,691
1998 Dram Sesler 6.6 688
1998 Komedi Sesler 4.7 144

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 Komedi Sesler 6.6 6,736
1997 Biyografi Sesler 6.9 13,278
1996 Macera Sesler 6.9 17,213
1996 Suç Sesler    
1993 Dram Sesler    
1992 Macera Sesler 7.9 203
1991 Komedi Sesler 7.4 308
1989 Komedi Editorial Department 5.6 557
1986 Macera Editorial Department 3.0 4,112
Dizi Altyazıları
Westworld (16,019) Supernatural (4,729) La casa de papel (4,254) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,447) Gotham (3,434) Arrow (2,575) The 100 (2,103) 13 Reasons Why (2,091) Lucifer (1,928) Into the Badlands (1,916)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018