Giriş Kayıt
Sylvana Henriques

Sylvana Henriques


Oyuncu

Sylvana Henriques, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Komedi Oyuncu 5.5 283

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 Aksiyon Oyuncu 6.8 62,372

Kiev’deki Adam
1968 Dram Oyuncu 7.0 894

İnsan İki Kere Yaşar
1967 Aksiyon Oyuncu 6.9 78,106
1967 Suç Oyuncu 6.4 856
1966 Komedi Oyuncu 6.0 539
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017