Giriş Kayıt
Sylvana Henriques

Sylvana Henriques


Oyuncu

Sylvana Henriques, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Komedi Oyuncu 5.5 283

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 Aksiyon Oyuncu 6.8 67,251

Kiev’deki Adam
1968 Dram Oyuncu 7.0 894

İnsan İki Kere Yaşar
1967 Aksiyon Oyuncu 6.9 83,278
1967 Suç Oyuncu 6.4 856
1966 Komedi Oyuncu 6.0 539
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,552) Den of Thieves (2,801) Hostiles (2,700) 12 Strong (2,589) Maze Runner: The Death Cure (2,380) Winchester (1,815) Submergence (1,528) Peter Rabbit (1,497) The Commuter (1,138) Wildling (935)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,413) Supernatural (3,683) The Flash (3,495) The Terror (3,232) Legion (3,076) The Big Bang Theory (1,998) The Crossing (1,937) The Expanse (1,860) Gotham (1,683) Arrow (1,625)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018