Giriş Kayıt
Brian Hennessy

Brian Hennessy


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Sanat Bölümü

Brian Hennessy, yönetmen asistanı, yapımcı, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Brian Hennessey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.7 205
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 574

Korku Şovu 3
2006 Korku Yönetmen Asistanı    

Sage Irmağında Mucize
2005 Western Yapımcı 5.5 428
2002 Dram Yönetmen Asistanı 4.7 175
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.0 149
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 6,137
1999 Korku Yönetmen Asistanı 4.0 193

Üniversitede Terör
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
1998 Yönetmen Asistanı 6.0 16
1996 Komedi Çeşitli 5.7 6,608

Kanlı Hafta Sonu
1995 Komedi Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017