Giriş Kayıt
Jacques Henley

Jacques Henley


Oyuncu

Jacques Henley, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Enley | Henley | Henneley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1940 Komedi Oyuncu 6.8 40
1940 Komedi Oyuncu 4.1 7
1940 Dram Oyuncu 5.2 24
1937 Romantik Oyuncu 7.1 79
1937 Dram Oyuncu 5.3 45
1935 Komedi Oyuncu 7.0 116
1931 Komedi Oyuncu 7.0 137
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018