Giriş Kayıt
Jesse Henecke

Jesse Henecke (54)


Oyuncu

Jesse Henecke, 24 Haziran 1963 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu oyuncu. Mad Men (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1963
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Jess G. Henecke
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 54 Dram Oyuncu 5.1 404

Beyaz Hüzün
2009 46 Dram Oyuncu 6.3 12,774
2007 44 Dram Oyuncu 6.7 2,191

Poseidon'dan Kaçış
2006 43 Aksiyon Oyuncu 5.6 86,584

Davetsiz Çapkınlar
2005 42 Komedi Oyuncu 7.0 295,785
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,076
1986 23 Komedi Oyuncu 6.1 980
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017