Giriş Kayıt
Jesse Henecke

Jesse Henecke (54)


Oyuncu

Jesse Henecke, 24 Haziran 1963 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu oyuncu. Mad Men (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1963
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Jess G. Henecke
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 54 Dram Oyuncu 5.0 439

Beyaz Hüzün
2009 46 Dram Oyuncu 6.3 12,774
2007 44 Dram Oyuncu 6.7 2,191

Poseidon'dan Kaçış
2006 43 Aksiyon Oyuncu 5.6 87,029

Davetsiz Çapkınlar
2005 42 Komedi Oyuncu 7.0 297,077
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,125
1986 23 Komedi Oyuncu 6.1 980
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017