Giriş Kayıt
Robert Henderson

Robert Henderson (65)


Oyuncu

Robert Henderson, 19 Aralık 1904 Ann Arbor, Michigan, ABD doğumlu oyuncu. Superman (1978) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1904
Doğum Yeri: Ann Arbor, Michigan, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Superman 3
1983 Aksiyon Oyuncu 4.9 56,044

Bir Zamanlar
1981 Dram Oyuncu 7.3 7,344
1978 Aksiyon Oyuncu 7.3 140,138

Safha 4
1974 Korku Oyuncu 6.6 5,744
1974 Aksiyon Oyuncu    
1953 49 Suç Oyuncu 5.3 136
1953 49 Macera Oyuncu 6.2 507
1950 46 Dram Oyuncu 6.5 80
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018