Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Fred Henderson

Fred Henderson


Oyuncu

Fred Henderson, oyuncu. Demir Adam: Zırhlı Maceraları (2008), (1989) 13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da (1989), (2002) Bang Bang You're Dead (2002), (1988) Shoot to Kill (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Oyuncu 5.7 336
2015 Aile Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 7.5 237
2015 Gizem Oyuncu 6.6 161
2015 Dram Oyuncu    

Diktatörle Görüşme
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 256,122
2014 Aksiyon Oyuncu 8.2 202,988
2013 Aksiyon Oyuncu    

Geçmişin Sırları
2012 Dram Oyuncu 6.4 26,855

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 151,557
2010 Dram Oyuncu    

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.4 7

Demir Adam: Zırhlı Maceraları
2008 Animasyon Oyuncu 6.6 1,850
2006 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Korku Oyuncu 3.7 1,497

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 296,873
2005 Suç Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 940

Son Durak 2
2003 Korku Oyuncu 6.2 124,033
2003 Dram Oyuncu 6.2 593
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu 8.0 11,080

Ölülerle Yaşamak
2002 Dram Oyuncu 7.8 11
2001 Macera Oyuncu 7.5 99,274

Kamuflaj
2001 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,258
1996 Macera Oyuncu    
1996 Suç Oyuncu 8.1 8,015
1995 Dram Oyuncu 7.8 8,949

Kötü Dostlar
1995 Suç Oyuncu 5.4 2,265
1993 Aksiyon Oyuncu    
1993 Komedi Oyuncu    

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 155,418
1991 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,642
1990 Dram Oyuncu    

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Korku Oyuncu 4.6 23,975
1988 Aksiyon Oyuncu 6.8 9,464

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.9 1,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017