Giriş Kayıt
John Hemphill

John Hemphill


Oyuncu

John Hemphill, oyuncu. Sodbusters (1994) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.8 6,128
2012 Komedi Oyuncu    

Adamım
2005 Aksiyon Oyuncu 5.5 22,060

New York Zamanı
2004 Komedi Oyuncu 4.9 18,287

Bebek Bakıcısının Maceraları
1987 Aksiyon Oyuncu 6.9 29,868
Film Altyazıları
Live by Night (10,040) Resident Evil: The Final Chapter (8,776) Hidden Figures (4,647) Rogue One (4,231) Patriots Day (4,216) Assassin's Creed (3,731) Split (3,474) Allied (3,454) Paterson (3,266) Why Him? (2,066)
Dizi Altyazıları
Legion (4,383) The 100 (3,965) Arrow (3,217) Black Sails (3,159) The Expanse (3,034) The Originals (2,747) Colony (2,577) The Flash (2,250) The Last Kingdom (2,150) Vikings (2,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017