Giriş Kayıt
John Hemphill

John Hemphill


Oyuncu

John Hemphill, oyuncu. Sodbusters (1994) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.8 6,540
2012 Komedi Oyuncu    

Adamım
2005 Aksiyon Oyuncu 5.5 22,060

New York Zamanı
2004 Komedi Oyuncu 4.9 18,420

Bebek Bakıcısının Maceraları
1987 Aksiyon Oyuncu 6.9 30,022
Film Altyazıları
Gold (2,496) Get Out (1,648) Personal Shopper (1,533) Logan (1,411) Silence (1,269) The Age of Shadows (962) Split (914) La La Land (877) Rings (840) The Fate of the Furious (773)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,887) The Flash (4,290) Into the Badlands (3,149) Gotham (2,199) The Blacklist (1,768) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,405) Vikings (1,381) Game of Thrones (1,380) Billions (1,186)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017