Giriş Kayıt
Ralph Hemecker

Ralph Hemecker


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Ralph Hemecker, yönetmen, senarist, yapımcı. The Flash (2014), Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), Geleceğin Efsaneleri (2016), Blue Bloods (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ralph W. Hemecker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Yönetmen 7.0 70,275
2014 Aksiyon Yönetmen 8.0 250,694
2013 Macera Yönetmen 7.1 10,509
2012 Suç Yönetmen 6.7 1,357

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yönetmen 7.8 192,168
2010 Suç Yönetmen 7.5 26,240
2009 Aile Yönetmen 5.1 770
2009 Dram Yönetmen    

Meleğin Düşüşü
2007 Dram Yönetmen    
2006 Suç Yönetmen    
2005 Dram Yönetmen    
2005 Suç Yönetmen 6.9 35,810
2001 Fantastik Senarist
Yapımcı
6.5 1,882
2000 Aksiyon Yönetmen    
1996 Suç Yönetmen 8.1 8,345
1992 Aksiyon Yönetmen
Çeşitli
6.1 3,647

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen
Çeşitli
6.6 1,831
1990 Suç Çeşitli    
Film Altyazıları
Rampage (15,796) Ready Player One (11,145) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,792) The Cured (1,525) Blockers (1,346) Den 12. mann (740) Set It Up (560) Black Panther (557) Journey's End (483)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,343) 12 Monkeys (3,050) Into the Badlands (2,793) La casa de papel (2,331) The 100 (2,121) Legion (1,483) The Crossing (1,152) Fear the Walking Dead (1,149) The Expanse (1,096) Vikings (1,031)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018