Giriş Kayıt
Christina Helmer

Christina Helmer


Animasyon, Görsel Efekt

Christina Helmer, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Animasyon 6.3 5,797

Tarzan 2
2005 Animasyon Animasyon    

Mulan 2
2004 Animasyon Animasyon    
2004 Animasyon Görsel Efekt    

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Animasyon 5.8 13,543
1999 Animasyon Görsel Efekt    
1998 Animasyon Görsel Efekt    
Film Altyazıları
Allied (9,854) Doctor Strange (9,769) Moana (8,128) Assassin's Creed (6,379) Lion (4,950) Arrival (3,875) Hacksaw Ridge (3,013) Fences (2,745) Nocturnal Animals (2,650) Forushande (2,245)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017