Giriş Kayıt
Christina Helmer

Christina Helmer


Animasyon, Görsel Efekt

Christina Helmer, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Animasyon 6.3 5,797

Tarzan 2
2005 Animasyon Animasyon 5.6 6,618

Mulan 2
2004 Animasyon Animasyon    
2004 Animasyon Görsel Efekt    

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Animasyon 5.8 14,297
1999 Animasyon Görsel Efekt    
1998 Animasyon Görsel Efekt    
Dizi Altyazıları
Vikings (18,585) Black Mirror (6,082) The Flash (5,068) Shameless (4,532) Supernatural (3,434) The Big Bang Theory (3,269) The Blacklist (1,764) Star Trek: Discovery (1,578) Knightfall (1,276) Black Lightning (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018