Giriş Kayıt
Christina Helmer

Christina Helmer


Animasyon, Görsel Efekt

Christina Helmer, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Animasyon 6.3 5,797

Tarzan 2
2005 Animasyon Animasyon 5.6 6,618

Mulan 2
2004 Animasyon Animasyon    
2004 Animasyon Görsel Efekt    

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Animasyon 5.8 14,297
1999 Animasyon Görsel Efekt    
1998 Animasyon Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017