Giriş Kayıt
André Heller

André Heller (70)


Oyuncu, Senarist, Set Dekoratörü, Yönetmen

André Heller, 22 Mart 1947 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu, senarist, set dekoratörü, yönetmen. Kör Nokta: Hitler'in Sekreteri (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Mart 1947
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Diğer Bir İsmi: Andre Heller | Franz Andreas Heller
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kör Nokta: Hitler'in Sekreteri
2002 55 Belgesel Senarist
Yönetmen
7.3 1,493
1991 44 Belgesel Set Dekoratörü
Oyuncu
   
1982 35 Dram Oyuncu 7.2 74
1977 30 Biyografi Oyuncu 7.8 539
1974 27 Biyografi Oyuncu 7.3 84
Film Altyazıları
Live by Night (9,478) Why Him? (6,591) Rogue One (3,359) Resident Evil: The Final Chapter (3,331) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,108) Hidden Figures (2,005) Paterson (1,299) Split (1,240) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,118) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,218) Legion (2,379) The 100 (2,135) Vikings (1,818) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,413)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017