Giriş Kayıt
Jeff Helgason

Jeff Helgason


Sanat Bölümü

Jeff Helgason, sanat bölümü. Suç Alemi (2003), Treed Murray (2001), Kusursuz Soygun (2003), (2013) Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeffery R.P. Helgason | Jeffrey Helgason
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 6.8 292

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 113,893

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 116,136
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 9,434

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 213,669

Korku Evi
2011 Dram Sanat Bölümü 6.0 54,311
2009 Macera Sanat Bölümü 5.8 10,501

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sanat Bölümü    
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.6 7,931
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 33,609

Testere 4
2007 Korku Sanat Bölümü 5.9 118,374

Şirket
2007 Dram Sanat Bölümü    

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Sanat Bölümü 6.2 72,374

Gel Git Ülkesi
2005 Dram Sanat Bölümü 6.5 28,204
2004 Gizem Sanat Bölümü    
2004 Komedi Sanat Bölümü    

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 8,228

Suç Alemi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 4,764
2003 Komedi Sanat Bölümü    
2003 Suç Sanat Bölümü    
2001 Dram Sanat Bölümü 7.5 1,321
1995 Komedi Sanat Bölümü 4.4 141
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.6 4,745
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,470) Rick and Morty (4,330) The Defenders (3,328) The Strain (3,003) Suits (1,909) Mr. Mercedes (1,304) The Sinner (1,124) Fargo (1,116) The Last Ship (1,065) Breaking Bad (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017