Giriş Kayıt
Jeff Helgason

Jeff Helgason


Sanat Bölümü

Jeff Helgason, sanat bölümü. Suç Alemi (2003), Treed Murray (2001), Prom Queen: The Marc Hall Story (2004), Kusursuz Soygun (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeffery R.P. Helgason | Jeffrey Helgason
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 6.8 292

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 114,690

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 117,129
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 9,434

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 215,132

Korku Evi
2011 Dram Sanat Bölümü 6.0 54,941
2009 Macera Sanat Bölümü 5.8 10,501

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Sanat Bölümü    
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.6 7,987
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 33,820

Testere 4
2007 Korku Sanat Bölümü 5.9 119,821

Şirket
2007 Dram Sanat Bölümü    

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Sanat Bölümü 6.2 73,401

Gel Git Ülkesi
2005 Dram Sanat Bölümü 6.5 28,396
2004 Gizem Sanat Bölümü    
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.7 811

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 8,228

Suç Alemi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 4,764
2003 Komedi Sanat Bölümü    
2003 Suç Sanat Bölümü    
2001 Dram Sanat Bölümü 7.5 1,321
1995 Komedi Sanat Bölümü 4.4 141
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.6 4,745
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017