Giriş Kayıt
Liz Heldens

Liz Heldens


Yapımcı, Senarist

Liz Heldens, yapımcı, senarist. The Orville (2017), (2011) Prime Suspect (2011), (2013) Deception (2013), (2009) Mercy (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Heldens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yapımcı 7.7 14,321
2013 Suç Senarist
Yapımcı
6.6 3,453
2013 Komedi Senarist 7.3 2,254
2011 Komedi Yapımcı 7.5 2,207
2011 Suç Yapımcı 7.3 3,226
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 2,602
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 799

Friday Night Lights 1
2006 Dram Yapımcı
Senarist
8.7 46,755
2005 Dram Yapımcı
Senarist
   
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 4,590
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017