Giriş Kayıt
Liz Heldens

Liz Heldens


Yapımcı, Senarist

Liz Heldens, yapımcı, senarist. (2017) The Orville (2017), (2011) Prime Suspect (2011), (2013) Deception (2013), (2009) Mercy (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Heldens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yapımcı 7.8 21,207
2013 Suç Senarist
Yapımcı
6.6 3,453
2013 Komedi Senarist 7.3 2,254
2011 Komedi Yapımcı 7.5 2,207
2011 Suç Yapımcı 7.3 3,226
2009 Dram Senarist
Yapımcı
7.2 2,621
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 799

Friday Night Lights 1
2006 Dram Yapımcı
Senarist
8.7 47,018
2004 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 843
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 4,746
Dizi Altyazıları
Vikings (14,049) Supernatural (6,062) Mr. Robot (5,565) The Big Bang Theory (4,776) Gotham (3,761) Game of Thrones (3,610) Arrow (2,758) The Flash (2,601) Shameless (2,586) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,526)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017