Giriş Kayıt
Liz Heldens

Liz Heldens


Yapımcı, Senarist

Liz Heldens, yapımcı, senarist. The Orville (2017), (2013) Deception (2013), (2011) Prime Suspect (2011), (2009) Mercy (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Heldens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Yapımcı 7.9 31,047
2013 Suç Senarist
Yapımcı
6.6 3,580
2013 Komedi Senarist 7.3 2,254
2011 Komedi Yapımcı 7.5 2,207
2011 Suç Yapımcı 7.3 3,226
2009 Dram Senarist
Yapımcı
7.2 2,621
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 799

Friday Night Lights 1
2006 Dram Yapımcı
Senarist
8.7 48,109
2004 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 843
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 4,746
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018