Giriş Kayıt
Wayne Heitman

Wayne Heitman


Sesler

Wayne Heitman, sesler. Medium (2005), Ölümüne Savaş (2002), House Party (1990), Common Law (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Wayne B. Heitman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Sesler 7.4 117
2012 Komedi Sesler 8.0 5,329

Gebelik Anlaşması
2010 Biyografi Sesler    
2008 Komedi Sesler 6.6 2,389
2008 Aksiyon Sesler 7.9 36,103
2008 Biyografi Sesler    
2006 Suç Sesler    
2006 Suç Sesler    
2005 Komedi Sesler 7.9 117,491

Jesse Stone: Taş Soğuğu
2005 Suç Sesler    
2005 Suç Sesler 6.9 21,905
2005 Aksiyon Sesler 3.3 1,389
2004 Dram Sesler    
2004 Dram Sesler    
2004 Aksiyon Sesler    

Seks Oyunları 3
2004 Dram Sesler    
2003 Biyografi Sesler    

Madalyon
2003 Komedi Sesler 5.2 31,283
2003 Aksiyon Sesler    
2003 Komedi Sesler    
2003 Dram Sesler    

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Sesler 4.6 12,356

Kasabanın Gizemi
2002 Dram Sesler    

İyi Bir Kız
2002 Komedi Sesler 6.5 38,930

Avalon'un Sisleri
2001 Dram Sesler    
2001 Komedi Sesler 6.4 15,317
2001 Komedi Sesler 5.2 221

Şüphe Ötesi
2000 Dram Sesler 6.3 1,289
1996 Animasyon Sesler    
1996 Aile Sesler 5.1 7,808

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram Sesler 5.2 4,013

Dört Oda
1995 Komedi Sesler 6.7 81,327

Gufi ile Oğlu
1995 Animasyon Sesler 6.8 35,551

Tom ve Huck
1995 Macera Sesler 5.6 7,609
1995 Biyografi Sesler 7.2 1,856

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Sesler 6.9 35,895
1993 Komedi Sesler 3.7 3,873
1993 Aksiyon Sesler 6.1 38,397

Fareler Ve İnsanlar
1992 Dram Sesler 7.5 33,280
1992 Dram Sesler 6.9 15,711
1991 Komedi Sesler 5.1 3,625

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Sesler 5.9 426
1991 Komedi Sesler 5.9 1,471

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Sesler    
1991 Gerilim Sesler 5.4 436
1991 Aksiyon Sesler 4.5 4,398

Vahşi Orkide II
1991 Dram Sesler 3.6 1,190
1990 Dram Sesler 7.2 21,614

Manyak Polis 2
1990 Suç Sesler 5.8 4,249

Cesaret Dağı
1990 Aile Sesler 5.8 561
1990 Komedi Sesler 6.3 8,952

Vahşi Orkide
1989 Dram Sesler 4.5 9,378

Şok
1989 Komedi Sesler 5.4 11,560
1989 Suç Sesler 7.4 25,638

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sesler 5.2 7,316
1989 Dram Sesler 7.3 1,307
1989 Macera Sesler 4.6 219
1988 Komedi Sesler 6.2 19,354

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Sesler 6.5 9,985
1988 Dram Sesler 6.5 1,520
1988 Korku Sesler 6.4 23,920
1988 Komedi Sesler 5.9 1,055

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 Korku Sesler 5.3 22,484

Mahluklar 2
1988 Komedi Sesler 5.3 10,337
1988 Komedi Sesler 5.5 556

Ölüme Birgün Kala
1988 Gizem Sesler 6.1 8,053

Kalk ve Diren
1988 Dram Sesler 7.3 12,783
1988 Komedi Sesler 5.8 3,259

Günahkâr
1988 Korku Sesler 4.9 1,006
1987 Aksiyon Sesler 6.0 2,512
1987 Gizem Sesler 5.3 1,067
1987 Korku Sesler 4.6 1,247

13. Cuma 6. Bölüm : Jason Yaşıyor
1986 Korku Sesler 5.9 26,669
1986 Aksiyon Sesler 5.6 1,357
1986 Komedi Sesler 5.7 4,339
1984 Korku Sesler 6.4 1,446
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017