Giriş Kayıt
Wayne Heitman

Wayne Heitman


Sesler

Wayne Heitman, sesler. Medium (2005), House Party (1990), Ölümüne Savaş (2002), Common Law (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Wayne B. Heitman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Sesler 7.4 117
2012 Komedi Sesler 8.0 5,329

Gebelik Anlaşması
2010 Biyografi Sesler    
2008 Komedi Sesler 6.6 2,389
2008 Aksiyon Sesler 7.9 36,851
2008 Biyografi Sesler    
2006 Suç Sesler    
2006 Suç Sesler    
2005 Komedi Sesler 7.9 121,307

Jesse Stone: Taş Soğuğu
2005 Suç Sesler    
2005 Suç Sesler 6.9 22,371

Vampirler: Geri Dönüş
2005 Aksiyon Sesler 3.3 1,389
2004 Dram Sesler    
2004 Dram Sesler    
2004 Aksiyon Sesler    

Seks Oyunları 3
2004 Dram Sesler    
2003 Biyografi Sesler    

Madalyon
2003 Komedi Sesler 5.2 31,944
2003 Aksiyon Sesler    
2003 Komedi Sesler    
2003 Dram Sesler    

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Sesler 4.6 12,356

Kasabanın Gizemi
2002 Dram Sesler    

İyi Bir Kız
2002 Komedi Sesler 6.5 39,564

Avalon'un Sisleri
2001 Dram Sesler    
2001 Komedi Sesler 6.4 15,487
2001 Komedi Sesler 5.2 221

Şüphe Ötesi
2000 Dram Sesler 6.3 1,289
1996 Animasyon Sesler    
1996 Aile Sesler 5.1 7,808

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram Sesler 5.2 4,013

Dört Oda
1995 Komedi Sesler 6.7 83,584

Gufi ile Oğlu
1995 Animasyon Sesler 6.8 36,786

Tom ve Huck
1995 Macera Sesler 5.6 8,115
1995 Biyografi Sesler 7.2 1,856

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Sesler 6.9 36,940
1993 Komedi Sesler 3.7 3,873
1993 Aksiyon Sesler 6.1 39,191

Fareler Ve İnsanlar
1992 Dram Sesler 7.5 34,209
1992 Dram Sesler 6.9 15,935
1991 Komedi Sesler 5.1 3,625

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Sesler 5.9 426
1991 Komedi Sesler 5.9 1,471

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Sesler    
1991 Gerilim Sesler 5.4 436
1991 Aksiyon Sesler 4.5 4,398

Vahşi Orkide II
1991 Dram Sesler 3.6 1,190
1990 Dram Sesler 7.2 22,508

Manyak Polis 2
1990 Suç Sesler 5.8 4,249

Cesaret Dağı
1990 Aile Sesler 5.8 561
1990 Komedi Sesler 6.3 9,260

Vahşi Orkide
1989 Dram Sesler 4.5 9,648

Şok
1989 Komedi Sesler 5.4 11,560
1989 Suç Sesler 7.4 26,833

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sesler 5.2 7,577
1989 Dram Sesler 7.3 1,307
1989 Macera Sesler 4.6 219
1988 Komedi Sesler 6.2 20,041

Sana Gününü Göstereceğim
1988 Aksiyon Sesler 6.6 10,395
1988 Dram Sesler 6.5 1,520
1988 Korku Sesler 6.4 24,860
1988 Komedi Sesler 5.9 1,055

13. Cuma 7. Bölüm: Yeni Kan
1988 Korku Sesler 5.3 23,886

Mahluklar 2
1988 Komedi Sesler 5.3 10,337
1988 Komedi Sesler 5.5 556

Ölüme Birgün Kala
1988 Gizem Sesler 6.1 8,053

Kalk ve Diren
1988 Dram Sesler 7.3 13,243
1988 Komedi Sesler 5.8 3,259

Günahkâr
1988 Korku Sesler 4.9 1,006
1987 Aksiyon Sesler 6.0 3,023
1987 Gizem Sesler 5.3 1,067
1987 Korku Sesler 4.6 1,247

13. Cuma 6. Bölüm : Jason Yaşıyor
1986 Korku Sesler 5.9 28,225
1986 Aksiyon Sesler 5.6 1,357
1986 Komedi Sesler 5.7 4,339
1986 Aksiyon Sesler 4.9 482
1984 Korku Sesler 6.4 1,446
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017