Giriş Kayıt
Maria Heiskanen

Maria Heiskanen (46)


Oyuncu

Maria Heiskanen, 21 Ağustos 1970 Finlandiya doğumlu oyuncu. Alacakaranlıktaki Işıklar (2006), Ölümsüz Anlar (2008), Erkek İşi (2007), Il capitano (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1970
Doğum Yeri: Finlandiya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 44 Dram Oyuncu 5.7 109
2013 43 Dram Oyuncu 5.2 41
2013 43 Macera Oyuncu 5.8 321

Açıl Bana
2013 43 Dram Oyuncu 6.8 543

The Last Sentence
2012 42 Biyografi Oyuncu 6.1 494
2012 42 Dram Oyuncu 5.9 476
2011 41 Biyografi Oyuncu 5.3 249

Helsinki
2009 39 Suç Oyuncu 6.8 2,641

Ölümsüz Anlar
2008 38 Biyografi Oyuncu 7.5 4,345

Erkek İşi
2007 37 Dram Oyuncu 6.6 1,723

Alacakaranlıktaki Işıklar
2006 36 Suç Oyuncu 6.9 5,010
2001 31 Biyografi Oyuncu 6.3 368
1993 23 Suç Oyuncu 5.8 878
1992 News Oyuncu 4.8 225
1991 21 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.3 507
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,548) Live by Night (8,741) Hidden Figures (5,907) Rogue One (5,375) Split (4,903) Assassin's Creed (4,279) Paterson (4,190) Patriots Day (4,157) Allied (3,619) Passengers (1,721)
Dizi Altyazıları
Legion (9,561) Arrow (5,767) The 100 (4,010) The Flash (3,566) The Expanse (3,369) Designated Survivor (2,855) Colony (2,671) The Originals (2,664) Black Sails (2,375) Vikings (2,195)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017