Giriş Kayıt
Rasmus Heise

Rasmus Heise


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Rasmus Heise, görüntü yönetmeni, kameraman. Hand of God (2014), Klassefesten 2: Begravelsen (2014), Livvagterne (2008), (2010) Borgen (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Görüntü Yönetmeni 8.0 157
2014 Suç Görüntü Yönetmeni 7.5 8,417
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 851

Helyum
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.4 59
2013 Macera Kameraman 5.3 1,332
2012 Suç Görüntü Yönetmeni 7.3 1,692
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 8.5 13,002
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.6 67
2008 Suç Görüntü Yönetmeni 7.4 657

Dansçılar
2008 Dram Kameraman 5.9 326

Kayıp Sırlar Adası
2007 Aksiyon Kameraman 5.7 1,468
2007 Komedi Kameraman 5.5 499
2006 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.0 25
2006 Suç Kameraman 5.8 735
2004 Macera Kameraman 4.5 315
2002 Aksiyon Kameraman 4.7 41
2000 Aksiyon Kameraman 8.2 2,319
1998 Macera Kameraman 5.0 164
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017