Giriş Kayıt
Rasmus Heise

Rasmus Heise


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Rasmus Heise, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dev Avcısı
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 15,035
2014 Suç Görüntü Yönetmeni 7.5 9,100
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 851

Helyum
2014 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.4 59
2013 Macera Kameraman 5.3 1,332
2012 Suç Görüntü Yönetmeni 7.3 2,019
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 8.5 13,860
2009 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.6 67
2008 Suç Görüntü Yönetmeni 7.4 657

Dansçılar
2008 Dram Kameraman 5.9 326

Kayıp Sırlar Adası
2007 Aksiyon Kameraman 5.7 1,468
2007 Komedi Kameraman 5.5 499
2006 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.0 25
2006 Suç Kameraman 5.8 735
2004 Macera Kameraman 4.5 315
2002 Aksiyon Kameraman 4.7 41
2000 Aksiyon Kameraman 8.2 2,537
1998 Macera Kameraman 5.0 164
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018