Giriş Kayıt
Lyle B. Reifsnider

Lyle B. Reifsnider (68)


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Lyle Baldwin Reifsnider, 11 Ağustos 1901 Chicago, Illinois, ABD doğumlu set dekoratörü, sanat bölümü. Canavarlar sarayı (1953), The Flame and the Arrow (1950), Day of the Outlaw (1959), Don Juan'ın Maceraları (1948) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lyle Baldwin Reifsnider
Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1901
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Lyle B. Reifsneider | Lyle Reifsneider | Lyle Reif
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 58 Western Set Dekoratörü 7.3 2,106
1959 58 Suç Set Dekoratörü 6.4 504

Tank Taburu
1958 57 Savaş Set Dekoratörü 3.9 117
1958 57 Korku Sanat Bölümü 5.8 667
1958 57 Suç Sanat Bölümü 7.4 1,259
1958 57 Dram Sanat Bölümü 6.8 286
1953 52 Romantik Set Dekoratörü 6.6 564
1953 52 Western Set Dekoratörü 6.3 387
1953 52 Suç Set Dekoratörü 6.4 58

Canavarlar sarayı
1953 52 Korku Set Dekoratörü 7.1 13,020

Paris'te Bahar
1952 51 Komedi Set Dekoratörü 6.1 873
1951 50 Romantik Set Dekoratörü 6.6 368
1951 50 Dram Set Dekoratörü 6.2 473
1950 49 Komedi Set Dekoratörü 6.6 1,280
1950 49 Aksiyon Set Dekoratörü 7.0 2,611
1950 49 Komedi Sanat Bölümü 6.5 279
1949 48 Komedi Set Dekoratörü 6.2 1,140
1949 48 Suç Set Dekoratörü 6.6 287

Don Juan'ın Maceraları
1948 47 Aksiyon Set Dekoratörü 7.0 2,150
1948 47 Aksiyon Set Dekoratörü 6.3 470
1946 45 Komedi Set Dekoratörü 6.3 121

Acı Günler
1942 41 Dram Sanat Bölümü 7.7 3,279
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,069) Stronger (4,039) Dunkirk (3,020) Loving Vincent (1,889) American Made (1,605) It (1,577) Flatliners (1,545) Kingsman: The Golden Circle (1,430) Mother! (1,321) The Foreigner (728)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,896) Mr. Robot (6,549) Shameless (5,582) Game of Thrones (3,213) Manhunt: Unabomber (2,737) Peaky Blinders (2,634) Designated Survivor (1,482) Lucifer (1,327) The Big Bang Theory (1,263) Supernatural (1,153)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017