Giriş Kayıt
Joe Heffernan

Joe Heffernan


Özel Efekt, Görsel Efekt, Editör, Sanat Bölümü

Joe Heffernan, Özel efekt, görsel efekt, editör, sanat bölümü. Homeland (2011), Mr. Robot (2015), Boardwalk Empire (2010), Şüpheli Şahıs (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Heffernan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Özel Efekt 6.5 1,886
2016 Dram Özel Efekt 7.5 4,067
2015 Komedi Özel Efekt 6.4 45,207

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Özel Efekt 6.5 210,130
2015 Suç Özel Efekt 8.6 227,445
2014 Dram Özel Efekt 8.5 33,493
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.0 415,975
2013 Suç Özel Efekt 8.3 57,189

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Özel Efekt 6.2 115,807
2011 Suç Özel Efekt 8.4 253,160
2011 Dram Özel Efekt 5.1 896

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Özel Efekt 8.5 138,605

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.7 202,720

Hırsızlar
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.2 49,542

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.1 132,494
2010 Suç Özel Efekt 8.6 146,103

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.6 300,205

Kartal Göz
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.6 157,644

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.2 356,150
2008 Dram Özel Efekt    
2007 Aksiyon Özel Efekt 8.2 113,402

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.2 350,742

Ocean's 13
2007 Suç Özel Efekt 6.9 273,104

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.9 273,947

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 355,826

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.2 142,132

Kadın Avcıları
2004 Komedi Özel Efekt 6.2 88,232

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Özel Efekt 6.3 80,369

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Özel Efekt 5.6 12,844
2001 Macera Özel Efekt 5.9 43,890

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 20,462

13 Hayalet
2001 Korku Özel Efekt 5.6 68,764
2001 Animasyon Özel Efekt 4.7 14,982

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Özel Efekt 7.8 240,797

Gizli Gerçek
2000 Dram Özel Efekt 6.6 102,755
2000 Komedi Özel Efekt 7.3 4,590

Çığlık 3
2000 Korku Görsel Efekt 5.5 104,560

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.1 38,626

Truman Şov
1998 Dram Özel Efekt 8.1 733,693
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.3 159,243

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Özel Efekt 6.8 25,351
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.4 62,023

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Özel Efekt 7.3 435,118
1997 Suç Özel Efekt 7.7 6,227

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 458,710

Su Dünyası
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.1 152,767
1994 Aksiyon Özel Efekt 6.7 37,843

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Özel Efekt 7.3 68,226
1993 Suç Özel Efekt 5.5 1,152

Daima Genç
1992 Macera Özel Efekt 6.2 38,455
1992 Suç Özel Efekt 6.0 5,631

Kara Şimşek 2000
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 2,113

Genç Silahşörler 2
1990 Macera Özel Efekt 6.4 25,457

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Görsel Efekt 5.7 34,031

İlk Kuvvet
1990 Suç Özel Efekt 5.7 2,632
1989 Aksiyon Özel Efekt 5.9 26,734

Şok
1989 Komedi Özel Efekt 5.4 11,560

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Özel Efekt 4.6 503

Yılan Ve Gökkuşağı
1988 Korku Editorial Department
Çeşitli
6.5 17,835

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 Korku Özel Efekt 5.7 39,280
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017