Giriş Kayıt
Joe Heffernan

Joe Heffernan


Özel Efekt, Görsel Efekt, Editör

Joe Heffernan, Özel efekt, görsel efekt, editör. Homeland (2011), Mr. Robot (2015), Boardwalk Empire (2010), Şüpheli Şahıs (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Heffernan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Özel Efekt 6.1 379
2016 Dram Özel Efekt 6.5 2,505
2016 Dram Özel Efekt 7.5 4,241
2015 Komedi Özel Efekt 6.4 53,687

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Özel Efekt 6.5 222,917
2015 Suç Özel Efekt 8.6 257,975
2014 Dram Özel Efekt 8.5 36,890
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.0 434,292
2013 Suç Özel Efekt 8.4 64,712

Kule Soygunu
2011 Aksiyon Özel Efekt 6.2 120,320
2011 Suç Özel Efekt 8.4 267,172
2011 Dram Özel Efekt 5.1 896

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Özel Efekt 8.4 146,930

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.7 212,023

Hırsızlar
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.2 51,366

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.1 138,428
2010 Suç Özel Efekt 8.6 153,058

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.6 310,320

Kartal Göz
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.6 162,316

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.2 373,437
2008 Dram Özel Efekt    
2007 Aksiyon Özel Efekt 8.2 116,846

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Özel Efekt 7.2 360,949

Ocean's 13
2007 Suç Özel Efekt 6.9 285,514

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.9 285,801

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 371,180

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.2 146,553

Kadın Avcıları
2004 Komedi Özel Efekt 6.2 90,971

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Özel Efekt 6.3 82,872

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Özel Efekt 5.6 13,413
2001 Macera Özel Efekt 5.9 45,792

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 20,462

13 Hayalet
2001 Korku Özel Efekt 5.6 71,338
2001 Animasyon Özel Efekt 4.7 15,307

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Özel Efekt 7.8 251,243

Gizli Gerçek
2000 Dram Özel Efekt 6.6 106,619
2000 Komedi Özel Efekt 7.3 4,746

Çığlık 3
2000 Korku Görsel Efekt 5.5 109,295

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.1 40,348

Truman Şov
1998 Dram Özel Efekt 8.1 787,706
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.3 164,930

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Özel Efekt 6.8 26,557

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.4 64,746

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Özel Efekt 7.3 452,933
1997 Suç Özel Efekt 7.7 6,591

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 476,996

Su Dünyası
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.1 159,571
1994 Aksiyon Özel Efekt 6.7 39,769

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Özel Efekt 7.3 69,724
1993 Suç Özel Efekt 5.5 1,152

Daima Genç
1992 Macera Özel Efekt 6.3 38,796
1992 Suç Özel Efekt 6.0 5,631
1992 Komedi Özel Efekt
Çeşitli
6.5 422
1991 Komedi Özel Efekt 5.1 2,920

Kara Şimşek 2000
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 2,113

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.5 26,877

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Görsel Efekt 5.8 37,111

İlk Kuvvet
1990 Suç Özel Efekt 5.7 2,632
1989 Aksiyon Özel Efekt 6.0 27,987

Şok
1989 Komedi Özel Efekt 5.4 12,736

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Özel Efekt 4.6 503

Yılan Ve Gökkuşağı
1988 Korku Editorial Department
Çeşitli
6.5 19,194

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 Korku Özel Efekt 5.7 41,989
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018