Giriş Kayıt
Bobby Heenan

Bobby Heenan (72)


Oyuncu

Raymond Louis Heenan, 01 Kasım 1944 Beverly Hills, California, ABD doğumlu oyuncu. "AWA All-Star Wrestling" (1960) yapımıyla biliniyor.17 Eylül 2017 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Raymond Louis Heenan
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1944
Ölüm Tarihi: 17 Eylül 2017
Doğum Yeri: Beverly Hills, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Bobby 'The Brain' Heenan
Takma İsmi: The Weasel
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 2,525
2014 70 Aksiyon Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 617
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 329
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 52
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 28
2001 57 Aksiyon Oyuncu 7.7 30
2001 57 Aksiyon Oyuncu    
1998 Aksiyon Oyuncu 6.7 292
1995 Aksiyon Oyuncu 8.1 970
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,010
1992 Spor Oyuncu 8.5 6
1991 Spor Oyuncu 7.1 42
1989 Spor Oyuncu 6.5 22
1988 Spor Oyuncu 9.0 6
1988 Spor Oyuncu 7.2 6
1987 Spor Oyuncu 8.8 5
1985 Aksiyon Oyuncu 7.4 142
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018