Giriş Kayıt
Bobby Heenan

Bobby Heenan (72)


Oyuncu

Raymond Louis Heenan, 01 Kasım 1944 Beverly Hills, California, ABD doğumlu oyuncu. "AWA All-Star Wrestling" (1960) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Raymond Louis Heenan
Doğum Tarihi: 01 Kasım 1944
Doğum Yeri: Beverly Hills, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Bobby 'The Brain' Heenan
Takma İsmi: The Weasel
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 70 Aksiyon Oyuncu    
2011 67 Aksiyon Oyuncu    
2001 57 Aksiyon Oyuncu 7.7 30
2001 57 Aksiyon Oyuncu    
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,558
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,732) Rick and Morty (4,231) The Defenders (3,283) The Strain (2,943) Suits (1,865) Mr. Mercedes (1,291) The Sinner (1,113) Fargo (1,111) The Last Ship (1,012) Breaking Bad (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017