Giriş Kayıt
Leila Lee Olsen

Leila Lee Olsen


Oyuncu

Leila Lee Olsen, oyuncu. (1988) Çocuk Oyunu (1988), (1986) Vamp (1986), (1988) The New Adventures of Pippi Longstocking (1988), (1989) Kinjite: Forbidden Subjects (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Leila Hee | Leila Hee Olsen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Komedi Oyuncu    
1989 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,985

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.6 69,171
1988 Aile Oyuncu 5.9 3,440
1986 Komedi Oyuncu 5.8 3,624
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,970) Stronger (5,352) The Foreigner (4,235) Flatliners (3,688) Dunkirk (2,998) Beyond Skyline (2,148) American Made (1,977) Kingsman: The Golden Circle (1,734) Loving Vincent (1,694) It (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017