Giriş Kayıt
Leila Lee Olsen

Leila Lee Olsen


Oyuncu

Leila Lee Olsen, oyuncu. (1988) Çocuk Oyunu (1988), (1986) Vamp (1986), (1988) The New Adventures of Pippi Longstocking (1988), (1989) Kinjite: Forbidden Subjects (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Leila Hee | Leila Hee Olsen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Komedi Oyuncu    
1989 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,985

Çocuk Oyunu
1988 Korku Oyuncu 6.5 65,747
1988 Aile Oyuncu 5.9 3,315
1986 Komedi Oyuncu 5.8 3,624
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017