Giriş Kayıt
William Hedgcock

William Hedgcock (64)


Sesler

William Hedgcock, 03 Temmuz 1883 New York City, New York, ABD doğumlu sesler. Frankeştayn (1931), Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok (1930), Frankeştayn'ın Gelini (1935), Drakula (1931) gibi yapımlarla biliniyor.29 Eylül 1947 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1883
Ölüm Tarihi: 29 Eylül 1947
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: William H. Hedgcock | Wm. Hedgcock | William W. He
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 Komedi Sesler 7.1 1,775
1947 64 Macera Sesler 6.7 336
1947 64 Suç Sesler 7.2 535
1947 64 Aksiyon Sesler 5.7 24

Katiller
1946 63 Suç Sesler 7.8 15,330
1946 63 Aksiyon Sesler 7.0 1,281
1946 63 Gizem Sesler 5.5 93

Kasabanın Gülü
1945 62 Romantik Sesler 5.9 155
1945 62 Suç Sesler 7.5 3,213
1944 61 Suç Sesler 6.4 60

Frankeştayn'in Evi
1944 61 Fantastik Sesler 6.3 4,495
1944 61 Gizem Sesler 6.1 416
1944 61 Korku Sesler 5.8 1,130
1944 61 Korku Sesler 6.5 541
1943 60 Kara Film Sesler 6.1 586

Görünmez Ajan
1942 59 Bilim-Kurgu Sesler 6.1 1,001

Sabotajcı
1942 59 Aksiyon Sesler 7.2 18,888
1941 58 Komedi Sesler 7.0 1,177
1940 57 Komedi Sesler 7.4 5,366
1940 57 Gerilim Sesler 7.2 575

Görünmez Adam Dönüyor
1940 57 Dram Sesler 6.5 2,321

Frankeştayn'ın İntikamı
1939 56 Bilim-Kurgu Sesler 7.2 6,559
1939 56 Dram Sesler 6.7 1,364
1938 55 Komedi Sesler 7.2 486

Baytekin Taş Adamlara Karşı
1938 55 Aksiyon Sesler 7.4 650
1937 54 Dram Sesler 7.0 83
1936 53 Komedi Sesler 7.6 2,310
1936 53 Korku Sesler 6.7 1,674

Frankeştayn'ın Gelini
1935 52 Korku Sesler 7.9 35,320
1934 51 Dram Sesler 7.0 204

Görünmez Adam
1933 50 Dram Sesler 7.7 23,207

Eski Karanlık Ev
1932 49 Komedi Sesler 7.3 5,810

Drakula
1931 48 Korku Sesler 7.6 36,694

Frankeştayn
1931 48 Korku Sesler 7.9 52,979
1931 48 Dram Sesler 7.6 2,012
1930 47 Suç Sesler 6.4 61

Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok
1930 47 Dram Sesler 8.1 49,839
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017