Giriş Kayıt
Stephanie Heckner

Stephanie Heckner


Yapımcı

Stephanie Heckner, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Dr. Stephanie Heckner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.2 120
2013 Komedi Yapımcı 7.0 838
2010 Suç Yapımcı 8.2 1,049
2009 Suç Yapımcı    
2006 Komedi Çeşitli 7.7 2,344
2002 Dram Yapımcı    
1995 Dram Yapımcı 5.4 501
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017