Giriş Kayıt
Stephanie Heckner

Stephanie Heckner


Yapımcı

Stephanie Heckner, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Dr. Stephanie Heckner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.0 418
2013 Komedi Yapımcı 7.0 838
2010 Suç Yapımcı 8.2 1,049
2009 Suç Yapımcı    
2006 Komedi Çeşitli 7.7 2,344
2002 Dram Yapımcı    
1995 Dram Yapımcı 5.4 501

Olay Yeri
1970 Suç Yapımcı 7.2 1,960
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,873) Den of Thieves (3,335) Maze Runner: The Death Cure (3,029) Winchester (2,649) Hostiles (2,493) A martfüi rém (1,975) 12 Strong (1,958) Bleeding Steel (1,550) The Commuter (1,480) Submergence (1,229)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,491) Westworld (7,545) Supernatural (4,896) The Big Bang Theory (3,643) The Terror (3,165) Gotham (3,078) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,622) Arrow (2,585) The Flash (2,127) Krypton (1,829)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018