Giriş Kayıt
James T. Heckert

James T. Heckert (81)


Editör, Editör

James T. Heckert, 18 Kasım 1926 Los Angeles, California, ABD doğumlu editör, editör. Kökler (1977), Shogun 1 (1980), Valdez geliyor (1971), F Troop (1965) gibi yapımlarla biliniyor.11 Temmuz 2008 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Kasım 1926
Ölüm Tarihi: 11 Temmuz 2008
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: J. Thomas Heckert | James Heckert
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikast
1987 61 Aksiyon Editör 5.0 2,079
1986 Aksiyon Editör    
1980 54 Aksiyon Editör    

Shogun 1
1980 Macera Editör 8.1 9,631

Tekerlekler
1978 52 Dram Editör 6.8 70

Kökler
1977 Dram Editör 8.5 9,543

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Editör 7.1 6,533

Seks Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey
1972 46 Komedi Editorial Department 6.8 33,240

Valdez geliyor
1971 45 Western Editör 6.8 2,415

Parayı Al Ve Kaç
1969 43 Komedi Editorial Department 7.3 23,072
1968 42 Dram Editör 7.2 773
1965 Komedi Editör 7.4 1,642
1963 Aksiyon Editör    
1958 32 Western Editorial Department 6.8 1,088
1958 Aksiyon Editör 7.9 775
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017