Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Timothy Healy

Timothy Healy


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Timothy Healy, kameraman, görüntü yönetmeni. İki Gecelik Aşk (2014), How to Make It in America (2010), Life on Mars (2008), The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Healey | Timothy D. Healy | Timoth Healy | Tim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2016 Komedi Kameraman 5.4 119
2016 Gerilim Kameraman 4.1 2,592
2016 Dram Kameraman 8.2 55
2016 Dram Kameraman 8.4 22,483
2016 Komedi Kameraman 6.7 2,561
2015 Aksiyon Kameraman 8.8 237,052
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 274,361

Kirli Para
2014 Suç Kameraman 7.1 111,796

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Kameraman 6.4 48,599
2014 Aksiyon Kameraman 5.3 2,877
2014 Korku Kameraman    
2014 Komedi Kameraman    
2014 Dram Kameraman 7.2 12,859
2014 Komedi Kameraman 6.6 57,003
2014 Komedi Kameraman 6.8 7,346

Kara Liste
2013 Suç Kameraman 8.1 117,216
2013 Komedi Kameraman 6.2 142
2013 Suç Kameraman 7.5 75,279
2013 Dram Kameraman 7.3 3,477

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.5 1,188,620
2012 Dram Kameraman 7.7 14,818
2012 Komedi Kameraman 7.3 50,972

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Kameraman 4.9 16,801

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 48,529
2010 Suç Kameraman 8.6 140,541
2010 Komedi Kameraman 8.0 13,439

Diriliş
2009 Dram Kameraman 5.9 31,596

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Kameraman 4.9 37,781

İki Babalık
2009 Komedi Kameraman 5.4 31,781

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 60,700

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 81,311
2009 Komedi Kameraman 7.9 28,331
2008 Suç Kameraman 7.4 8,480

Şampiyon
2008 Dram Kameraman 7.9 255,993

Hayalet Şehir
2008 Komedi Kameraman 6.7 61,880

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 343,594

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 550,714

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kameraman 5.7 38,438

Söz ve Müzik
2007 Komedi Kameraman 6.5 83,530

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 909,417

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kameraman 6.8 295,410

Şansa Bak
2006 Komedi Kameraman 5.3 45,288

Gitme
2005 Dram Kameraman 6.9 62,789

Karanlık Su
2005 Dram Kameraman 5.6 46,097

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kameraman 6.5 344,139

Babamın Kabusu
2004 Komedi Kameraman 6.5 49,359
2004 Biyografi Kameraman 7.1 43,022

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 260,375

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 426,364

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Kameraman 6.7 93,269

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Kameraman 6.4 63,096

Sevimli Dadı
2003 Komedi Kameraman 6.1 29,819

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Kameraman 6.4 163,020

Sadakatsiz
2002 Dram Kameraman 6.7 64,839

Tesadüf
2001 Komedi Kameraman 6.9 88,220
2000 Komedi Kameraman 8.7 69,225
2000 Dram Kameraman 6.7 16,093

Soprano Ailesi
1999 Suç Kameraman 9.2 200,863

Anlat Bakalım
1999 Komedi Kameraman 6.7 126,439

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.3 10,566
1999 Suç Kameraman 5.1 4,500
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni    
1998 Aksiyon Kameraman 5.3 155,119

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Kameraman 5.2 1,043
1998 Komedi Kameraman 6.6 9,981

Buz Fırtınası
1997 Dram Kameraman 7.5 47,255

Kaybedenler
1997 Suç Kameraman 6.8 42,989

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kameraman 6.9 71,311

Havada Panik
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 9,084

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Kameraman 6.5 11,574

Karanlıktan Önce
1996 Suç Kameraman 6.6 5,170

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Kameraman 4.9 6,171

Köşe Başındakiler
1995 Dram Kameraman 6.9 16,774

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 196,110

Sevginin Gücü
1994 Suç Kameraman 8.6 757,015
1990 Komedi Kameraman 5.9 2,052
1990 Korku Kameraman    
1990 Korku Kameraman 4.2 204
1989 Aksiyon Kameraman 4.3 3,329
1989 Aksiyon Kameraman 5.1 4,742
1972 Macera Kameraman 6.9 556
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017