Giriş Kayıt
Timothy Healy

Timothy Healy


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Timothy Healy, kameraman, görüntü yönetmeni. İki Gecelik Aşk (2014), How to Make It in America (2010), Life on Mars (2008), The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Healey | Timothy D. Healy | Timoth Healy | Tim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 6.5 342
2017 Dram Kameraman 6.9 691
2017 Dram Kameraman 5.9 327
2016 Komedi Kameraman 5.6 202
2016 Gerilim Kameraman 4.2 3,336
2016 Dram Kameraman 8.4 34,865
2016 Dram Kameraman 8.2 55
2016 Komedi Kameraman 6.7 3,540
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 270,533
2014 Aksiyon Kameraman 7.3 357,301

Kirli Para
2014 Suç Kameraman 7.1 120,198

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Kameraman 6.4 52,891
2014 Aksiyon Kameraman 5.3 2,877
2014 Korku Kameraman 4.1 13,758
2014 Komedi Kameraman    
2014 Dram Kameraman 7.2 13,302
2014 Komedi Kameraman 6.6 59,993
2014 Komedi Kameraman 6.8 7,721

Kara Liste
2013 Suç Kameraman 8.1 130,772
2013 Komedi Kameraman 6.2 142
2013 Suç Kameraman 7.5 77,411
2013 Dram Kameraman 7.3 3,477

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.4 1,257,091
2012 Dram Kameraman 7.7 15,074
2012 Komedi Kameraman 7.3 56,752

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Kameraman 4.9 17,487

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 50,276
2010 Suç Kameraman 8.6 147,499
2010 Komedi Kameraman 8.0 13,439

Diriliş
2009 Dram Kameraman 5.9 32,644

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Kameraman 4.9 39,383

İki Babalık
2009 Komedi Kameraman 5.4 32,679

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 63,087

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 83,163
2009 Komedi Kameraman 7.9 28,971
2008 Suç Kameraman 7.4 8,480

Şampiyon
2008 Dram Kameraman 7.9 264,509

Hayalet Şehir
2008 Komedi Kameraman 6.7 63,042

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 359,505

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 581,147

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kameraman 5.7 39,693

Söz ve Müzik
2007 Komedi Kameraman 6.5 86,416

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 965,169

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kameraman 6.8 309,166

Şansa Bak
2006 Komedi Kameraman 5.4 47,366

Gitme
2005 Dram Kameraman 6.9 65,561

Karanlık Su
2005 Dram Kameraman 5.6 53,214

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kameraman 6.5 358,818

Babamın Kabusu
2004 Komedi Kameraman 6.5 50,024
2004 Biyografi Kameraman 7.1 44,043

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 269,034

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 452,536

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Kameraman 6.7 96,747

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Kameraman 6.4 66,005

Sevimli Dadı
2003 Komedi Kameraman 6.1 30,835

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Kameraman 6.4 172,583

Sadakatsiz
2002 Dram Kameraman 6.7 67,911

Tesadüf
2001 Komedi Kameraman 6.9 91,796
2000 Komedi Kameraman 8.7 74,738
2000 Dram Kameraman 6.7 16,598

Soprano Ailesi
1999 Suç Kameraman 9.2 216,635

Anlat Bakalım
1999 Komedi Kameraman 6.7 130,579

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.3 10,566
1999 Suç Kameraman 5.1 4,568
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni    
1998 Aksiyon Kameraman 5.3 160,361

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Kameraman 5.2 1,043
1998 Komedi Kameraman 6.6 9,981

Buz Fırtınası
1997 Dram Kameraman 7.5 48,561

Kaybedenler
1997 Suç Kameraman 6.8 44,186

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kameraman 6.9 74,116

Havada Panik
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 9,299

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Kameraman 6.5 11,960

Karanlıktan Önce
1996 Suç Kameraman 6.6 5,170

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Kameraman 5.0 7,044

Köşe Başındakiler
1995 Dram Kameraman 6.9 17,507

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 204,400

Sevginin Gücü
1994 Suç Kameraman 8.6 809,237
1990 Komedi Kameraman 5.9 2,052
1990 Korku Kameraman    
1990 Korku Kameraman 4.2 204
1989 Aksiyon Kameraman 4.3 3,329
1989 Aksiyon Kameraman 5.1 4,742
1972 Macera Kameraman 6.9 573
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017