Giriş Kayıt
Timothy Healy

Timothy Healy


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Timothy Healy, kameraman, görüntü yönetmeni. İki Gecelik Aşk (2014), How to Make It in America (2010), Life on Mars (2008), The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Healey | Timothy D. Healy | Timoth Healy | Tim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2016 Komedi Kameraman 5.5 121
2016 Gerilim Kameraman 4.2 2,827
2016 Dram Kameraman 8.2 55
2016 Dram Kameraman 8.4 25,851
2016 Komedi Kameraman 6.7 2,970
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 247,381
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 311,767

Kirli Para
2014 Suç Kameraman 7.1 114,453

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Kameraman 6.4 49,874
2014 Aksiyon Kameraman 5.3 2,877
2014 Korku Kameraman    
2014 Komedi Kameraman    
2014 Dram Kameraman 7.2 13,002
2014 Komedi Kameraman 6.6 57,973
2014 Komedi Kameraman 6.8 7,460

Kara Liste
2013 Suç Kameraman 8.1 121,626
2013 Komedi Kameraman 6.2 142
2013 Suç Kameraman 7.5 75,886
2013 Dram Kameraman 7.3 3,477

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.5 1,209,487
2012 Dram Kameraman 7.7 14,890
2012 Komedi Kameraman 7.3 52,822

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Kameraman 4.9 16,801

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 49,069
2010 Suç Kameraman 8.6 142,835
2010 Komedi Kameraman 8.0 13,439

Diriliş
2009 Dram Kameraman 5.9 31,883

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Kameraman 4.9 38,160

İki Babalık
2009 Komedi Kameraman 5.4 32,048

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 61,432

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 81,714
2009 Komedi Kameraman 7.9 28,524
2008 Suç Kameraman 7.4 8,480

Şampiyon
2008 Dram Kameraman 7.9 258,112

Hayalet Şehir
2008 Komedi Kameraman 6.7 62,090

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 348,202

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 560,059

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kameraman 5.7 38,793

Söz ve Müzik
2007 Komedi Kameraman 6.5 84,477

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 926,878

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kameraman 6.8 299,880

Şansa Bak
2006 Komedi Kameraman 5.4 45,895

Gitme
2005 Dram Kameraman 6.9 63,591

Karanlık Su
2005 Dram Kameraman 5.6 47,870

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kameraman 6.5 348,627

Babamın Kabusu
2004 Komedi Kameraman 6.5 49,359
2004 Biyografi Kameraman 7.1 43,467

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 262,804

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 434,268

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Kameraman 6.7 94,243

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Kameraman 6.4 63,939

Sevimli Dadı
2003 Komedi Kameraman 6.1 30,127

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Kameraman 6.4 165,918

Sadakatsiz
2002 Dram Kameraman 6.7 65,702

Tesadüf
2001 Komedi Kameraman 6.9 89,272
2000 Komedi Kameraman 8.7 70,638
2000 Dram Kameraman 6.7 16,225

Soprano Ailesi
1999 Suç Kameraman 9.2 205,431

Anlat Bakalım
1999 Komedi Kameraman 6.7 127,700

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.3 10,566
1999 Suç Kameraman 5.1 4,568
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni    
1998 Aksiyon Kameraman 5.3 156,750

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Kameraman 5.2 1,043
1998 Komedi Kameraman 6.6 9,981

Buz Fırtınası
1997 Dram Kameraman 7.5 47,652

Kaybedenler
1997 Suç Kameraman 6.8 43,370

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kameraman 6.9 72,280

Havada Panik
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 9,084

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Kameraman 6.5 11,574

Karanlıktan Önce
1996 Suç Kameraman 6.6 5,170

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Kameraman 4.9 6,171

Köşe Başındakiler
1995 Dram Kameraman 6.9 17,153

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 198,462

Sevginin Gücü
1994 Suç Kameraman 8.6 772,615
1990 Komedi Kameraman 5.9 2,052
1990 Korku Kameraman    
1990 Korku Kameraman 4.2 204
1989 Aksiyon Kameraman 4.3 3,329
1989 Aksiyon Kameraman 5.1 4,742
1972 Macera Kameraman 6.9 570
Film Altyazıları
Live by Night (10,356) Resident Evil: The Final Chapter (8,979) Hidden Figures (4,754) Rogue One (4,539) Patriots Day (4,361) Assassin's Creed (3,843) Split (3,558) Allied (3,486) Paterson (3,341) Why Him? (2,509)
Dizi Altyazıları
Legion (4,582) The 100 (4,092) Black Sails (3,542) Arrow (3,304) The Expanse (3,114) The Originals (2,787) Colony (2,614) The Flash (2,345) The Last Kingdom (2,247) Into the Badlands (2,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017