Giriş Kayıt
Timothy Healy

Timothy Healy


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Timothy Healy, kameraman, görüntü yönetmeni. İki Gecelik Aşk (2014), How to Make It in America (2010), Life on Mars (2008), The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Healey | Timothy D. Healy | Timoth Healy | Tim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2016 Komedi Kameraman 5.5 121
2016 Gerilim Kameraman 4.2 2,924
2016 Dram Kameraman 8.2 55
2016 Dram Kameraman 8.4 27,613
2016 Komedi Kameraman 6.7 3,067
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 251,677
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 317,117

Kirli Para
2014 Suç Kameraman 7.1 115,350

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Kameraman 6.4 50,364
2014 Aksiyon Kameraman 5.3 2,877
2014 Korku Kameraman    
2014 Komedi Kameraman    
2014 Dram Kameraman 7.2 13,043
2014 Komedi Kameraman 6.6 58,212
2014 Komedi Kameraman 6.8 7,495

Kara Liste
2013 Suç Kameraman 8.1 122,990
2013 Komedi Kameraman 6.2 142
2013 Suç Kameraman 7.5 76,097
2013 Dram Kameraman 7.3 3,477

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.5 1,216,383
2012 Dram Kameraman 7.7 14,920
2012 Komedi Kameraman 7.3 54,235

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Kameraman 4.9 16,801

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 49,243
2010 Suç Kameraman 8.6 143,541
2010 Komedi Kameraman 8.0 13,439

Diriliş
2009 Dram Kameraman 5.9 31,993

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Kameraman 4.9 38,328

İki Babalık
2009 Komedi Kameraman 5.4 32,108

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 61,676

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 81,962
2009 Komedi Kameraman 7.9 28,599
2008 Suç Kameraman 7.4 8,480

Şampiyon
2008 Dram Kameraman 7.9 258,869

Hayalet Şehir
2008 Komedi Kameraman 6.7 62,090

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 349,841

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 562,923

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kameraman 5.7 38,924

Söz ve Müzik
2007 Komedi Kameraman 6.5 84,762

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 932,433

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kameraman 6.8 301,225

Şansa Bak
2006 Komedi Kameraman 5.4 46,080

Gitme
2005 Dram Kameraman 6.9 63,847

Karanlık Su
2005 Dram Kameraman 5.6 49,232

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kameraman 6.5 350,063

Babamın Kabusu
2004 Komedi Kameraman 6.5 49,801
2004 Biyografi Kameraman 7.1 43,508

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 263,699

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 436,607

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Kameraman 6.7 94,631

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Kameraman 6.4 64,212

Sevimli Dadı
2003 Komedi Kameraman 6.1 30,222

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Kameraman 6.4 166,789

Sadakatsiz
2002 Dram Kameraman 6.7 66,061

Tesadüf
2001 Komedi Kameraman 6.9 89,593
2000 Komedi Kameraman 8.7 71,085
2000 Dram Kameraman 6.7 16,281

Soprano Ailesi
1999 Suç Kameraman 9.2 207,034

Anlat Bakalım
1999 Komedi Kameraman 6.7 128,169

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.3 10,566
1999 Suç Kameraman 5.1 4,568
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni    
1998 Aksiyon Kameraman 5.3 157,281

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Kameraman 5.2 1,043
1998 Komedi Kameraman 6.6 9,981

Buz Fırtınası
1997 Dram Kameraman 7.5 47,804

Kaybedenler
1997 Suç Kameraman 6.8 43,501

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kameraman 6.9 72,545

Havada Panik
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 9,299

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Kameraman 6.5 11,574

Karanlıktan Önce
1996 Suç Kameraman 6.6 5,170

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Kameraman 4.9 6,171

Köşe Başındakiler
1995 Dram Kameraman 6.9 17,164

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 199,250

Sevginin Gücü
1994 Suç Kameraman 8.6 777,654
1990 Komedi Kameraman 5.9 2,052
1990 Korku Kameraman    
1990 Korku Kameraman 4.2 204
1989 Aksiyon Kameraman 4.3 3,329
1989 Aksiyon Kameraman 5.1 4,742
1972 Macera Kameraman 6.9 573
Film Altyazıları
Gold (4,419) Get Out (2,606) Logan (2,177) Personal Shopper (1,614) La La Land (1,429) The Age of Shadows (1,400) Split (1,388) Rings (1,306) Zashchitniki (1,180) Silence (1,135)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,804) The Blacklist (3,533) The Flash (3,506) Into the Badlands (3,178) Fargo (2,792) The Last Kingdom (2,621) Doctor Who (2,222) Gotham (1,857) Game of Thrones (1,829) The Expanse (1,802)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017