Giriş Kayıt
Timothy Healy

Timothy Healy


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Timothy Healy, kameraman, görüntü yönetmeni. İki Gecelik Aşk (2014), How to Make It in America (2010), Life on Mars (2008), The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Healey | Timothy D. Healy | Timoth Healy | Tim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman    
2016 Komedi Kameraman 5.5 121
2016 Gerilim Kameraman 4.1 2,717
2016 Dram Kameraman 8.2 55
2016 Dram Kameraman 8.4 23,818
2016 Komedi Kameraman 6.7 2,807
2015 Aksiyon Kameraman 8.8 241,666
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 294,187

Kirli Para
2014 Suç Kameraman 7.1 113,346

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Kameraman 6.4 49,240
2014 Aksiyon Kameraman 5.3 2,877
2014 Korku Kameraman    
2014 Komedi Kameraman    
2014 Dram Kameraman 7.2 12,931
2014 Komedi Kameraman 6.6 57,570
2014 Komedi Kameraman 6.8 7,413

Kara Liste
2013 Suç Kameraman 8.1 119,640
2013 Komedi Kameraman 6.2 142
2013 Suç Kameraman 7.5 75,611
2013 Dram Kameraman 7.3 3,477

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.5 1,199,259
2012 Dram Kameraman 7.7 14,861
2012 Komedi Kameraman 7.3 51,775

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Kameraman 4.9 16,801

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 48,842
2010 Suç Kameraman 8.6 141,854
2010 Komedi Kameraman 8.0 13,439

Diriliş
2009 Dram Kameraman 5.9 31,708

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Kameraman 4.9 37,951

İki Babalık
2009 Komedi Kameraman 5.4 31,859

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 61,091

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 81,443
2009 Komedi Kameraman 7.9 28,451
2008 Suç Kameraman 7.4 8,480

Şampiyon
2008 Dram Kameraman 7.9 257,118

Hayalet Şehir
2008 Komedi Kameraman 6.7 62,079

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 345,984

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 555,848

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kameraman 5.7 38,651

Söz ve Müzik
2007 Komedi Kameraman 6.5 84,043

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 918,534

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kameraman 6.8 297,924

Şansa Bak
2006 Komedi Kameraman 5.3 45,623

Gitme
2005 Dram Kameraman 6.9 63,202

Karanlık Su
2005 Dram Kameraman 5.6 46,858

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kameraman 6.5 346,536

Babamın Kabusu
2004 Komedi Kameraman 6.5 49,359
2004 Biyografi Kameraman 7.1 43,305

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 261,696

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 430,206

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Kameraman 6.7 93,808

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Kameraman 6.4 63,569

Sevimli Dadı
2003 Komedi Kameraman 6.1 29,986

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Kameraman 6.4 164,623

Sadakatsiz
2002 Dram Kameraman 6.7 65,313

Tesadüf
2001 Komedi Kameraman 6.9 88,786
2000 Komedi Kameraman 8.7 70,110
2000 Dram Kameraman 6.7 16,170

Soprano Ailesi
1999 Suç Kameraman 9.2 203,387

Anlat Bakalım
1999 Komedi Kameraman 6.7 127,103

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.3 10,566
1999 Suç Kameraman 5.1 4,568
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni    
1998 Aksiyon Kameraman 5.3 155,970

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Kameraman 5.2 1,043
1998 Komedi Kameraman 6.6 9,981

Buz Fırtınası
1997 Dram Kameraman 7.5 47,469

Kaybedenler
1997 Suç Kameraman 6.8 43,212

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kameraman 6.9 71,782

Havada Panik
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 9,084

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Kameraman 6.5 11,574

Karanlıktan Önce
1996 Suç Kameraman 6.6 5,170

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Kameraman 4.9 6,171

Köşe Başındakiler
1995 Dram Kameraman 6.9 16,774

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 197,321

Sevginin Gücü
1994 Suç Kameraman 8.6 765,356
1990 Komedi Kameraman 5.9 2,052
1990 Korku Kameraman    
1990 Korku Kameraman 4.2 204
1989 Aksiyon Kameraman 4.3 3,329
1989 Aksiyon Kameraman 5.1 4,742
1972 Macera Kameraman 6.9 570
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,271) Doctor Strange (7,405) Allied (6,829) John Wick: Chapter 2 (6,273) Moana (5,142) Lion (3,733) Arrival (3,532) Forushande (3,321) Hacksaw Ridge (2,517) Split (2,403)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,157) Supernatural (4,948) Vikings (4,765) The Expanse (4,499) Suits (3,828) Sherlock (2,800) The Big Bang Theory (2,742) Blindspot (2,438) Arrow (2,207) Legion (2,117)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017