Giriş Kayıt
Timothy Healy

Timothy Healy


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Timothy Healy, kameraman, görüntü yönetmeni. İki Gecelik Aşk (2014), How to Make It in America (2010), Life on Mars (2008), The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Healey | Timothy D. Healy | Timoth Healy | Tim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Kameraman    

Dalgalanan Son Bayrak
2017 Komedi Kameraman 6.9 12,451
2017 Dram Kameraman 6.3 5,363
2017 Biyografi Kameraman 6.2 1,025
2017 Komedi Kameraman 5.6 742
2016 Komedi Kameraman 5.6 202
2016 Gerilim Kameraman 5.0 7,405
2016 Dram Kameraman 8.4 42,013
2016 Dram Kameraman 8.2 55
2016 Komedi Kameraman 6.8 4,664
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 290,134
2014 Aksiyon Kameraman 7.3 384,858

Kirli Para
2014 Suç Kameraman 7.1 124,853

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Kameraman 6.4 56,000
2014 Aksiyon Kameraman 5.3 2,877
2014 Korku Kameraman 4.1 13,758
2014 Komedi Kameraman    
2014 Dram Kameraman 7.2 13,470
2014 Komedi Kameraman 6.6 61,985
2014 Komedi Kameraman 6.8 7,980

Kara Liste
2013 Suç Kameraman 8.1 140,516
2013 Komedi Kameraman 6.2 142
2013 Suç Kameraman 7.5 78,860
2013 Dram Kameraman 7.3 3,477

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.4 1,306,794
2012 Dram Kameraman 7.7 15,267
2012 Komedi Kameraman 7.3 58,658

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Kameraman 4.9 17,499

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 51,374
2010 Suç Kameraman 8.6 152,112
2010 Komedi Kameraman 8.0 13,439

Diriliş
2009 Dram Kameraman 5.9 33,389

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Kameraman 4.9 40,793

İki Babalık
2009 Komedi Kameraman 5.4 33,386

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 64,834
2009 Komedi Kameraman 7.9 29,363

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 84,439
2008 Suç Kameraman 7.4 8,480

Şampiyon
2008 Dram Kameraman 7.9 270,068

Hayalet Şehir
2008 Komedi Kameraman 6.7 63,977

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 370,782

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 601,885

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kameraman 5.7 40,859

Söz ve Müzik
2007 Komedi Kameraman 6.5 88,260

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 1,006,539

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kameraman 6.9 318,965

Şansa Bak
2006 Komedi Kameraman 5.4 48,635

Gitme
2005 Dram Kameraman 6.9 67,489

Karanlık Su
2005 Dram Kameraman 5.6 54,319

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kameraman 6.5 369,014

Babamın Kabusu
2004 Komedi Kameraman 6.5 50,666
2004 Biyografi Kameraman 7.1 44,856

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 275,131

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 469,108

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Kameraman 6.7 99,220

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Kameraman 6.5 67,910

Sevimli Dadı
2003 Komedi Kameraman 6.1 31,666

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Kameraman 6.4 179,086

Sadakatsiz
2002 Dram Kameraman 6.7 70,144

Tesadüf
2001 Komedi Kameraman 6.9 94,401
2000 Komedi Kameraman 8.7 79,313
2000 Dram Kameraman 6.7 16,953

Soprano Ailesi
1999 Suç Kameraman 9.2 227,919

Anlat Bakalım
1999 Komedi Kameraman 6.7 133,237

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.3 10,566
1999 Suç Kameraman 5.1 4,568
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni    
1998 Aksiyon Kameraman 5.3 163,979

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Kameraman 5.2 1,043
1998 Komedi Kameraman 6.6 9,981
1998 Korku Görüntü Yönetmeni 4.4 232

Buz Fırtınası
1997 Dram Kameraman 7.5 49,247

Kaybedenler
1997 Suç Kameraman 6.8 44,940

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kameraman 6.9 76,073

Havada Panik
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 9,477

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Kameraman 6.5 12,543

Karanlıktan Önce
1996 Suç Kameraman 6.6 5,170

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Kameraman 5.0 7,044

Köşe Başındakiler
1995 Dram Kameraman 6.9 17,507

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 210,394

Sevginin Gücü
1994 Suç Kameraman 8.6 853,243
1990 Komedi Kameraman 5.9 2,052
1990 Korku Kameraman    
1990 Korku Kameraman 4.2 204
1989 Aksiyon Kameraman 4.3 3,329
1989 Aksiyon Kameraman 5.6 361
1989 Aksiyon Kameraman 5.1 4,742
1972 Macera Kameraman 6.9 573
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018