Giriş Kayıt
Timothy Healy

Timothy Healy


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Timothy Healy, kameraman, görüntü yönetmeni. İki Gecelik Aşk (2014), How to Make It in America (2010), Life on Mars (2008), The Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Healey | Timothy D. Healy | Timoth Healy | Tim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman    
2017 Dram Kameraman 6.5 166
2017 Dram Kameraman 7.4 291
2016 Komedi Kameraman 5.6 202
2016 Gerilim Kameraman 4.2 3,238
2016 Dram Kameraman 8.4 33,299
2016 Dram Kameraman 8.2 55
2016 Komedi Kameraman 6.7 3,397
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 263,427
2014 Aksiyon Kameraman 7.3 348,532

Kirli Para
2014 Suç Kameraman 7.1 118,632

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Kameraman 6.4 52,072
2014 Aksiyon Kameraman 5.3 2,877
2014 Korku Kameraman 4.1 13,758
2014 Komedi Kameraman    
2014 Dram Kameraman 7.2 13,221
2014 Komedi Kameraman 6.6 59,336
2014 Komedi Kameraman 6.8 7,643

Kara Liste
2013 Suç Kameraman 8.1 128,030
2013 Komedi Kameraman 6.2 142
2013 Suç Kameraman 7.5 76,993
2013 Dram Kameraman 7.3 3,477

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Kameraman 8.4 1,244,632
2012 Dram Kameraman 7.7 15,035
2012 Komedi Kameraman 7.3 56,163

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Kameraman 4.9 17,329

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 49,930
2010 Suç Kameraman 8.6 146,182
2010 Komedi Kameraman 8.0 13,439

Diriliş
2009 Dram Kameraman 5.9 32,427

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Kameraman 4.9 38,946

İki Babalık
2009 Komedi Kameraman 5.4 32,512

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 62,559

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 82,831
2009 Komedi Kameraman 7.9 28,820
2008 Suç Kameraman 7.4 8,480

Şampiyon
2008 Dram Kameraman 7.9 261,845

Hayalet Şehir
2008 Komedi Kameraman 6.7 62,876

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 356,306

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 575,132

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Kameraman 5.7 39,440

Söz ve Müzik
2007 Komedi Kameraman 6.5 85,880

Köstebek
2006 Suç Kameraman 8.5 954,629

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kameraman 6.8 306,255

Şansa Bak
2006 Komedi Kameraman 5.4 46,960

Gitme
2005 Dram Kameraman 6.9 64,946

Karanlık Su
2005 Dram Kameraman 5.6 52,601

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Kameraman 6.5 355,987

Babamın Kabusu
2004 Komedi Kameraman 6.5 50,024
2004 Biyografi Kameraman 7.1 43,889

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Kameraman 6.9 267,322

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 448,841

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Kameraman 6.7 96,124

Mona Lisa Gülüşü
2003 Dram Kameraman 6.4 65,413

Sevimli Dadı
2003 Komedi Kameraman 6.1 30,672

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Kameraman 6.4 170,676

Sadakatsiz
2002 Dram Kameraman 6.7 67,258

Tesadüf
2001 Komedi Kameraman 6.9 91,098
2000 Komedi Kameraman 8.7 73,029
2000 Dram Kameraman 6.7 16,498

Soprano Ailesi
1999 Suç Kameraman 9.2 213,374

Anlat Bakalım
1999 Komedi Kameraman 6.7 129,918

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.3 10,566
1999 Suç Kameraman 5.1 4,568
1999 Komedi Görüntü Yönetmeni    
1998 Aksiyon Kameraman 5.3 159,305

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Kameraman 5.2 1,043
1998 Komedi Kameraman 6.6 9,981

Buz Fırtınası
1997 Dram Kameraman 7.5 48,271

Kaybedenler
1997 Suç Kameraman 6.8 43,933

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kameraman 6.9 73,617

Havada Panik
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 9,299

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Kameraman 6.5 11,960

Karanlıktan Önce
1996 Suç Kameraman 6.6 5,170

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Kameraman 5.0 7,044

Köşe Başındakiler
1995 Dram Kameraman 6.9 17,507

Batman Daima
1995 Aksiyon Kameraman 5.4 202,844

Sevginin Gücü
1994 Suç Kameraman 8.6 798,963
1990 Komedi Kameraman 5.9 2,052
1990 Korku Kameraman    
1990 Korku Kameraman 4.2 204
1989 Aksiyon Kameraman 4.3 3,329
1989 Aksiyon Kameraman 5.1 4,742
1972 Macera Kameraman 6.9 573
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017