Giriş Kayıt
Les Healey

Les Healey


Editör, Editör, Sesler

Les Healey, editör, editör, sesler. Da Vinci'nin Şeytanları (2013), 1492: Cennetin Keşfi (1992), Croupier (1998), İskoçyalı 5 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Leslie Healey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Editorial Department 4.0 251
2017 Biyografi Editör 6.9 2,658

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Editör 8.0 67,641

Ebeyi Çağır
2012 Dram Editör 8.4 15,453

Anubis Evi
2011 Dram Editör 7.5 3,710

Ruh Eşi
2010 Komedi Editör 5.1 369

Hessen Olayı
2009 Suç Editör 5.3 495
2008 Gerilim Editör 4.1 248

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Editör 3.1 7,893
2006 Dram Editör 7.3 2,335
2005 Dram Editör 8.4 508

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Editorial Department 5.6 163,319
2003 Suç Editör 7.8 785

Kapışma
2000 Komedi Editorial Department 8.3 684,245
1999 Macera Editör 6.8 485
1999 Dram Editör 5.9 1,369
1998 Dram Editör    
1998 Suç Editör 7.2 16,187
1995 Dram Editör 5.1 3,487

Karanlık Tutkular
1995 Dram Editör 5.9 2,997

Kızarmış Hikaye
1994 Dram Editorial Department 7.3 2,483

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Editör 6.5 25,042

Thelma Ve Louise
1991 Macera Sesler 7.4 115,096

Gökkuşağı Hırsızları
1990 Fantastik Editorial Department 6.1 905

Chattahoochee Tımarhanesi
1989 Biyografi Sesler 6.4 1,422
1985 Macera Editorial Department 6.1 9,313
1984 Dram Editorial Department    
1983 Dram Editorial Department 6.6 10,650

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Editorial Department 8.2 587,725

Ateş Arabaları
1981 Dram Editorial Department 7.2 46,540

Diriliş
1980 Korku Editorial Department 4.8 1,576

Yaratık
1979 Korku Editorial Department 8.5 670,625
1979 Biyografi Sesler 7.3 694

Watership Tepesi
1978 Animasyon Editorial Department 7.7 28,608

Düellocu
1977 Dram Editorial Department 7.5 16,452
1975 Dram Sesler 6.6 16,977

007 James Bond: Yaşamak İçin Öldür
1973 Aksiyon Editorial Department 6.8 83,469
Dizi Altyazıları
Westworld (4,826) La casa de papel (2,293) The Expanse (1,951) Legion (1,630) Colony (1,423) Cloak & Dagger (1,212) Goliath (1,206) Vikings (931) 12 Monkeys (822) Lucifer (771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018