Giriş Kayıt
Les Healey

Les Healey


Editör, Editör, Sesler

Les Healey, editör, editör, sesler. Da Vinci'nin Şeytanları (2013), 1492: Cennetin Keşfi (1992), Croupier (1998), İskoçyalı 5 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Leslie Healey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Editör 8.1 63,823

Ebeyi Çağır
2012 Dram Editör 8.4 12,624

Anubis Evi
2011 Dram Editör 7.5 3,431
2010 Komedi Editör 5.1 369

Hessen Olayı
2009 Suç Editör 5.3 495
2008 Gerilim Editör 4.1 248

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Editör 3.1 7,893
2006 Dram Editör 7.3 2,215
2005 Dram Editör 8.4 508

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Editorial Department 5.6 150,115
2003 Suç Editör 7.8 785

Kapışma
2000 Komedi Editorial Department 8.3 632,770
1999 Macera Editör 6.8 485
1999 Dram Editör 5.8 1,134
1998 Dram Editör    
1998 Suç Editör 7.2 16,187
1995 Dram Editör 5.1 3,289

Karanlık Tutkular
1995 Dram Editör 5.9 2,997

Kızarmış Hikaye
1994 Dram Editorial Department 7.3 2,483

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Editör 6.5 23,138

Thelma Ve Louise
1991 Macera Sesler 7.4 106,201

Gökkuşağı Hırsızları
1990 Fantastik Editorial Department 6.1 905

Chattahoochee Tımarhanesi
1989 Biyografi Sesler 6.4 1,422
1985 Macera Editorial Department 6.1 9,064
1984 Dram Editorial Department    
1983 Dram Editorial Department 6.6 9,690

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Editorial Department 8.2 487,492

Ateş Arabaları
1981 Dram Editorial Department 7.2 42,679

Diriliş
1980 Korku Editorial Department 4.8 1,421

Yaratık
1979 Korku Editorial Department 8.5 599,744
1979 Biyografi Sesler 7.3 694
1978 Animasyon Editorial Department 7.7 26,499

Düellocu
1977 Dram Editorial Department 7.5 14,913
1975 Dram Sesler 6.6 15,953

007 James Bond: Yaşamak İçin Öldür
1973 Aksiyon Editorial Department 6.8 78,010
Film Altyazıları
Live by Night (10,073) Resident Evil: The Final Chapter (8,800) Hidden Figures (4,668) Rogue One (4,257) Patriots Day (4,230) Assassin's Creed (3,750) Split (3,479) Allied (3,456) Paterson (3,278) Why Him? (2,110)
Dizi Altyazıları
Legion (4,404) The 100 (3,975) Arrow (3,221) Black Sails (3,204) The Expanse (3,038) The Originals (2,752) Colony (2,579) The Flash (2,253) The Last Kingdom (2,158) Vikings (2,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017