Giriş Kayıt
Jessica Heafey

Jessica Heafey


Oyuncu

Jessica Heafey, oyuncu. Çöküşün Başlangıcı (2010) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jessica Heaffy
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.7 3,233
2016 Suç Oyuncu 7.1 227

Çöküşün Başlangıcı
2010 Dram Oyuncu 5.9 353
2006 Aksiyon Oyuncu    

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 300,234
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017