Giriş Kayıt
Jessica Heafey

Jessica Heafey


Oyuncu

Jessica Heafey, oyuncu. Çöküşün Başlangıcı (2010) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jessica Heaffy
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.7 4,193
2016 Suç Oyuncu 7.1 227

Çöküşün Başlangıcı
2010 Dram Oyuncu 5.9 353
2006 Aksiyon Oyuncu    

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 304,361
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu    
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,219) Silence (1,907) Gold (1,858) Logan (1,314) Fifty Shades Darker (1,050) The Fate of the Furious (1,043) Get Out (971) Split (900) La La Land (876) The Age of Shadows (793)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,876) The Flash (6,294) Gotham (2,871) Into the Badlands (2,633) Fargo (1,490) Game of Thrones (1,382) Bates Motel (1,367) Vikings (1,283) Arrow (1,279) Billions (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017