Giriş Kayıt
Noni Hazlehurst

Noni Hazlehurst (64)


Oyuncu

Leonie Elva Hazlehurst, 17 Ağustos 1953 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. A Place to Call Home (2013), The Letdown (2017), Küçük Balık (2005), City Homicide (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leonie Elva Hazlehurst
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1953
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.5 732

Gizli Dosya
2015 62 Biyografi Oyuncu 6.8 15,753
2014 61 Komedi Oyuncu 6.3 4,951
2013 60 Suç Oyuncu 6.7 541
2013 Dram Oyuncu 8.3 2,455
2010 57 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 19
2007 Suç Oyuncu 7.2 522
2006 53 Dram Oyuncu 7.3 39,238

Küçük Balık
2005 52 Suç Oyuncu 6.3 7,444
1980 27 Aile Oyuncu 7.0 209
1978 25 Dram Oyuncu 6.6 269
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018