Giriş Kayıt
Noni Hazlehurst

Noni Hazlehurst (63)


Oyuncu

Leonie Elva Hazlehurst, 17 Ağustos 1953 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu. A Place to Call Home (2013), Küçük Balık (2005), City Homicide (2007), (2006) Candy (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Leonie Elva Hazlehurst
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1953
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gizli Dosya
2015 62 Biyografi Oyuncu 6.8 13,167
2014 61 Komedi Oyuncu 6.3 4,789
2013 60 Suç Oyuncu 6.7 541
2013 Dram Oyuncu 8.2 1,793
2010 57 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 19
2007 Suç Oyuncu 7.2 522
2006 53 Dram Oyuncu 7.3 37,131

Küçük Balık
2005 52 Suç Oyuncu 6.3 7,444
1980 27 Aile Oyuncu 7.0 209
1978 25 Dram Oyuncu 6.6 269
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017