Giriş Kayıt
Roberta Haze

Roberta Haze


Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu, Kostümcü

Roberta Haze, kostüm tasarımcısı, oyuncu, kostümcü. Graceland (2013), Body of Proof (2011), Dirty Sexy Money (2007), The New Adventures Of Old Christine 2 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.7 14,421
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 669
2011 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.1 12,528
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.8 1,296
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 10,734

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 10,132
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.3 4,040
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 3,229
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,239
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
2002 Dram Oyuncu 6.1 864
2001 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.3 183

Talih Üzümleri
1998 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 2,416
1982 Dram Oyuncu 7.6 36
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017