Giriş Kayıt
Richard Hazard

Richard Hazard (79)


Müzisyen, Müzisyen

Richard Hazard, 02 Mart 1921 Trenton, New Jersey, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. Sevgi Sözcükleri (1983), Uçak 2 (1982), Arthur (1981), Geç Kalan Sevgi (1984) gibi yapımlarla biliniyor.20 Aralık 2000 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1921
Ölüm Tarihi: 20 Aralık 2000
Doğum Yeri: Trenton, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Dick Hazard | Richard P. Hazard
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 72 Müzik 5.7 15

Mor Yıllar
1985 64 Dram Müzik 7.8 64,293

Geç Kalan Sevgi
1984 63 Dram Müzik 6.5 9,868

Sevgi Sözcükleri
1983 62 Romantik Müzik 7.4 43,259
1983 62 Komedi Müzik 6.3 6,033

Uçak 2
1982 61 Komedi Müzik 6.1 39,943
1982 61 Bilim-Kurgu Müzik 6.2 893
1981 60 Dram Müzik 6.1 3,401
1981 60 Komedi Müzik 6.9 22,341
1980 59 Fantastik Müzik 5.1 9,738
1978 57 Macera Müzik 5.3 11,511
1977 56 Suç Müzik 6.6 4,006
1977 56 Komedi Müzik 6.0 1,268
1976 55 Aksiyon Müzik 5.2 570
1975 54 Aile Müzik 5.5 336
1974 Dram Müzik
Müzik
7.4 445

Ejder Kalesi
1973 52 Aksiyon Müzik 7.7 81,229
1973 52 Komedi Müzik 7.2 6,024
1973 52 Dram Müzik
Müzik
5.4 248

Açlık
1973 52 Dram Müzik 7.1 47,020
1972 51 Aksiyon Müzik 6.1 1,911

Çılgın Savaşcılar
1970 49 Aksiyon Müzik 7.7 37,043
1968 47 Aksiyon Müzik 5.9 1,579

Amansız Takip
1967 46 Aksiyon Müzik 5.1 1,247
1967 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 1,791

Amerikan Usulü Boşanma
1967 46 Komedi Müzik 6.3 1,234
1966 45 Aksiyon Müzik 6.0 1,253

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Müzik
Müzik
8.0 5,862

Tokyo maceralari
1966 45 Komedi Müzik 6.7 2,958
1964 43 Dram Müzik 7.8 6,093
1952 31 Komedi Müzik 2.9 1,211
1950 29 Aksiyon Müzik 1.8 521
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017