Giriş Kayıt
Kaarina Hazard

Kaarina Hazard


Oyuncu, Senarist

Kaarina Hazard, oyuncu, senarist. Peder Jaakob'a Mektuplar (2009), (2007) Erkek İşi (2007), (2011) Pussikaljaelokuva (2011), (2010) Kötü Aile (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist    

Ebe
2015 Dram Oyuncu 6.0 272
2014 Macera Oyuncu 4.8 770
2012 Aksiyon Oyuncu 4.9 481
2012 6.3 447
2011 Komedi Oyuncu 5.4 1,128

Kötü Aile
2010 Dram Oyuncu 6.4 671

Peder Jaakob'a Mektuplar
2009 Dram Oyuncu 7.4 1,814

Erkek İşi
2007 Dram Oyuncu 6.6 1,723
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,786) Rick and Morty (4,186) The Defenders (3,260) The Strain (2,906) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,097) Fargo (1,057) The Last Ship (979) Breaking Bad (954)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017