Giriş Kayıt
Sally Haynes

Sally Haynes


Yapımcı

Sally Haynes, yapımcı. Unforgotten (2015), The Inspector Lynley Mysteries (2001), Blackpool (2004), (2005) Bleak House (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.3 295
2016 Komedi Yapımcı 6.0 95
2015 Suç Yapımcı 8.0 3,145
2010 Suç Yapımcı 7.6 2,848
2009 Dram Yapımcı 7.2 1,133
2005 Dram Yapımcı 8.6 5,796
2004 Komedi Yapımcı 8.3 1,763
2003 Dram Yapımcı 7.5 299
2002 Dram Yapımcı    
2001 Suç Yapımcı 7.4 3,100
1996 Dram Yapımcı    
1986 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.0 1,827
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,749) Kidnap (5,244) The Fate of the Furious (4,217) The Boss Baby (2,954) Contratiempo (2,197) Dangal (2,011) The Great Wall (1,713) Get Out (1,497) The LEGO Batman Movie (1,419) The Shack (1,391)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017