Giriş Kayıt
Sally Haynes

Sally Haynes


Yapımcı

Sally Haynes, yapımcı. Unforgotten (2015), The Inspector Lynley Mysteries (2001), Blackpool (2004), (2005) Bleak House (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.3 295
2016 Komedi Yapımcı 6.0 95
2015 Suç Yapımcı 8.0 3,440
2010 Suç Yapımcı 7.6 3,005
2009 Dram Yapımcı 7.2 1,133
2005 Dram Yapımcı 8.6 5,796
2004 Komedi Yapımcı 8.3 1,763
2003 Dram Yapımcı 7.5 299
2002 Dram Yapımcı    
2001 Suç Yapımcı 7.4 3,156
1996 Dram Yapımcı    
1986 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.0 1,877
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017