Giriş Kayıt
Margot Hayhoe

Margot Hayhoe


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Margot Hayhoe, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Suç Yapımcı 7.9 4,218
1997 Suç Yapımcı    
1996 Suç Yapımcı 7.8 3,923
1995 Romantik Yapımcı 7.7 8,780
1987 Gerilim Yapım Yöneticisi 7.7 501
1985 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.0 6,623
1981 Korku Yapım Yöneticisi    
1980 Dram Çeşitli 8.5 404
1976 Dram Çeşitli 8.4 830
1974 Gizem Çeşitli    
1963 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.4 30,815
Dizi Altyazıları
Westworld (10,680) The 100 (3,311) The Expanse (2,772) La casa de papel (2,579) 12 Monkeys (2,285) The Crossing (2,247) Into the Badlands (1,842) Colony (1,626) Vikings (1,301) Legion (1,270)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018