Giriş Kayıt
Margot Hayhoe

Margot Hayhoe


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Margot Hayhoe, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Suç Yapımcı 7.9 4,183
1997 Suç Yapımcı    
1996 Suç Yapımcı 7.8 3,875
1995 Romantik Yapımcı 7.7 8,780
1987 Gerilim Yapım Yöneticisi 7.7 501
1985 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.0 6,563
1981 Korku Yapım Yöneticisi    
1980 Dram Çeşitli 8.5 404
1976 Dram Çeşitli 8.4 830
1974 Gizem Çeşitli    
1963 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.4 30,479
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018