Giriş Kayıt
Margot Hayhoe

Margot Hayhoe


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Margot Hayhoe, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Suç Yapımcı 7.9 3,947
1997 Suç Yapımcı    
1996 Suç Yapımcı 7.8 3,378
1995 Romantik Yapımcı 7.7 8,780
1987 Gerilim Yapım Yöneticisi 7.7 501
1985 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
5.1 6,087
1981 Korku Yapım Yöneticisi    
1980 Dram Çeşitli 8.5 404
1974 Gizem Çeşitli    
1963 Macera Yapım Yöneticisi
Çeşitli
8.5 27,713
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,488) Supernatural (4,715) The Expanse (4,353) Vikings (4,175) Suits (3,694) The Big Bang Theory (2,571) Sherlock (2,521) Arrow (2,062) Legion (2,012) Blindspot (1,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017