Giriş Kayıt
James Haygood

James Haygood


Editör, Editör

James Haygood, editör, editör. Dövüş Kulübü (1999), Oyun (1997), Tron Efsanesi (2010), Panik Odası (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim Haygood
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Editör 6.5 193,687

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Editör 6.8 276,715

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Editör 6.8 91,379

Hayale Yolculuk
2006 Macera Editör 6.3 20,473

Kaçamak
2006 Komedi Editör 6.4 5,164
2005 Komedi Editör 7.4 346

Sil Baştan
2004 Dram Editorial Department 8.3 729,188
2003 Dram Editorial Department 5.4 1,625

Panik Odası
2002 Gerilim Editör 6.8 219,144

Dövüş Kulübü
1999 Dram Editör 8.8 1,477,637

Oyun
1997 Dram Editör 7.8 282,442

Madonna ile Yatakta
1991 Belgesel 6.1 7,307
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017