Giriş Kayıt
James Haygood

James Haygood


Editör, Editör

James Haygood, editör, editör. Dövüş Kulübü (1999), Oyun (1997), Tron Efsanesi (2010), Panik Odası (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim Haygood
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Editör 6.5 196,303

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Editör 6.8 279,878

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Editör 6.8 92,234

Hayale Yolculuk
2006 Macera Editör 6.3 20,473

Kaçamak
2006 Komedi Editör 6.4 5,164
2005 Komedi Editör 7.4 346

Sil Baştan
2004 Dram Editorial Department 8.3 743,802
2003 Dram Editorial Department 5.4 1,625

Panik Odası
2002 Gerilim Editör 6.8 222,250

Dövüş Kulübü
1999 Dram Editör 8.8 1,508,138

Oyun
1997 Dram Editör 7.8 288,180

Madonna ile Yatakta
1991 Belgesel 6.1 7,307
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017