Giriş Kayıt
John Hayes

John Hayes (39)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist

John Patrick Hayes, 01 Mart 1930 New York, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist. Grave of the Vampire (1974) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Patrick Hayes
Doğum Tarihi: 01 Mart 1930
Doğum Yeri: New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Harold Brown | J. Hayes | Jack Hayes | John Patric
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Yetişkin Senarist 6.4 67
1976 Komedi Oyuncu 5.7 1,885
1976 Macera Oyuncu 6.3 315
1973 Dram Yönetmen 5.3 73
1972 Bilim-Kurgu Yönetmen 4.0 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017