Giriş Kayıt
Billy Hayes

Billy Hayes (70)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Billy Hayes, 03 Nisan 1947 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen. Geceyarısı Expresi (1978) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Nisan 1947
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: William Hayes
Burcu: Koç
Boyu: 1.75 m
1.0 (3 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 69 Belgesel Oyuncu 8.3 7
2003 56 Suç Yönetmen
Senarist
5.7 177
1993 46 Aksiyon Oyuncu    

Suikast
1987 40 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,079

Geceyarısı Expresi
1978 31 Biyografi Senarist 7.7 56,761
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017