Giriş Kayıt
Sidney Hayers

Sidney Hayers (78)


Yönetmen, Editör, Yönetmen Asistanı, Sesler

Sidney Hayers, 24 Ağustos 1921 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, editör, yönetmen asistanı, sesler. Kara şimşek (1982), Night of the Eagle (1962), Galactica 1980 (1980), Tuzak (1966) gibi yapımlarla biliniyor.08 Şubat 2000 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1921
Ölüm Tarihi: 08 Şubat 2000
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sid Hayers
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Macera Yönetmen 4.2 972
1983 Macera Yönetmen 7.1 1,603

A Takımı
1983 Aksiyon Yönetmen 7.6 27,367

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Yönetmen 7.3 5,406

Kara şimşek
1982 Aksiyon Yönetmen 6.9 23,076
1981 Aksiyon Yönetmen 7.1 4,443
1981 60 Bilim-Kurgu Yönetmen    
1981 Macera Yönetmen 7.4 3,228
1980 Aksiyon Yönetmen 7.5 16,633
1980 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.5 2,233

Savaş Köprüleri
1977 56 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 42,451
1977 Aksiyon Yönetmen    

Profesyoneller
1977 56 Aksiyon Yapımcı 8.1 1,816

Kaygısızlar
1971 Aksiyon Yönetmen 8.2 3,518

Cenup Yıldızı
1969 48 Macera Yönetmen 5.4 277

Tuzak
1966 45 Macera Yönetmen 7.7 1,176
1962 41 Korku Yönetmen 7.0 1,998
1961 40 Suç Yönetmen 7.0 257
1961 Aksiyon Yönetmen 8.4 4,735
1960 39 Korku Editör
Yönetmen
6.2 1,125
1959 38 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 446

Şahidin Gözleri
1959 38 Suç Editör 7.7 1,661

Unutulmaz Gece - Titanik
1958 37 Aksiyon Editör 7.9 10,725
1957 36 Macera Editör 7.2 1,403
1956 35 Dram Editör 7.2 1,018
1954 33 Dram Editör 6.2 375
1953 32 Suç Editör 6.3 58

Nereye Gittiğimi Biliyorum!
1945 24 Dram Editorial Department 7.7 6,325
1944 23 Komedi Sesler 7.7 3,726
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017