Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sidney Hayers

Sidney Hayers (78)


Yönetmen, Editör, Yönetmen Asistanı, Sesler

Sidney Hayers, 24 Ağustos 1921 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, editör, yönetmen asistanı, sesler. Kara şimşek (1982), Night of the Eagle (1962), Galactica 1980 (1980), Tuzak (1966) gibi yapımlarla biliniyor.08 Şubat 2000 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1921
Ölüm Tarihi: 08 Şubat 2000
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sid Hayers
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Macera Yönetmen    
1984 Macera Yönetmen 4.2 972

A Takımı
1983 Aksiyon Yönetmen 7.6 26,471

Profesyoneller
1983 62 Aksiyon Yapımcı    

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Yönetmen 7.3 5,205

Kara şimşek
1982 Aksiyon Yönetmen 6.9 22,262
1981 Aksiyon Yönetmen 7.1 4,214
1981 60 Bilim-Kurgu Yönetmen    
1981 Macera Yönetmen 7.4 3,095
1980 Aksiyon Yönetmen 7.5 16,068
1980 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.5 2,233

Savaş Köprüleri
1977 56 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 41,389
1977 Aksiyon Yönetmen    

Kaygısızlar
1971 Aksiyon Yönetmen 8.2 3,105

Cenup Yıldızı
1969 48 Macera Yönetmen 5.4 277

Tuzak
1966 45 Macera Yönetmen 7.7 1,176
1962 41 Korku Yönetmen 7.0 1,998
1961 40 Suç Yönetmen 7.0 257
1961 Aksiyon Yönetmen 8.4 4,546
1960 39 Korku Editör
Yönetmen
6.2 1,125
1959 38 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 446

Şahidin Gözleri
1959 38 Suç Editör 7.7 1,661

Unutulmaz Gece - Titanik
1958 37 Aksiyon Editör 7.9 10,725
1957 36 Macera Editör 7.2 1,403
1954 33 Dram Editör 6.2 375
1953 32 Suç Editör 6.3 58
1945 24 Dram Editorial Department 7.7 6,021
1944 23 Komedi Sesler 7.7 3,726
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017