Giriş Kayıt
Sidney Hayers

Sidney Hayers (78)


Yönetmen, Editör, Yönetmen Asistanı, Sesler

Sidney Hayers, 24 Ağustos 1921 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, editör, yönetmen asistanı, sesler. Kara şimşek (1982), Night of the Eagle (1962), Galactica 1980 (1980), Tuzak (1966) gibi yapımlarla biliniyor.08 Şubat 2000 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1921
Ölüm Tarihi: 08 Şubat 2000
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sid Hayers
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Macera Yönetmen    
1984 Macera Yönetmen 4.2 972

A Takımı
1983 Aksiyon Yönetmen 7.6 26,910

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Yönetmen 7.3 5,285

Kara şimşek
1982 Aksiyon Yönetmen 6.9 22,645
1981 Aksiyon Yönetmen 7.1 4,330
1981 60 Bilim-Kurgu Yönetmen    
1981 Macera Yönetmen 7.4 3,147
1980 Aksiyon Yönetmen 7.5 16,337
1980 Bilim-Kurgu Yönetmen 5.5 2,233

Savaş Köprüleri
1977 56 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 41,887
1977 Aksiyon Yönetmen    

Profesyoneller
1977 56 Aksiyon Yapımcı 8.1 1,800

Kaygısızlar
1971 Aksiyon Yönetmen 8.2 3,363

Cenup Yıldızı
1969 48 Macera Yönetmen 5.4 277

Tuzak
1966 45 Macera Yönetmen 7.7 1,176
1962 41 Korku Yönetmen 7.0 1,998
1961 40 Suç Yönetmen 7.0 257
1961 Aksiyon Yönetmen 8.4 4,625
1960 39 Korku Editör
Yönetmen
6.2 1,125
1959 38 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 446

Şahidin Gözleri
1959 38 Suç Editör 7.7 1,661

Unutulmaz Gece - Titanik
1958 37 Aksiyon Editör 7.9 10,725
1957 36 Macera Editör 7.2 1,403
1954 33 Dram Editör 6.2 375
1953 32 Suç Editör 6.3 58
1945 24 Dram Editorial Department 7.7 6,144
1944 23 Komedi Sesler 7.7 3,726
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017