Giriş Kayıt
Cam Hayduk

Cam Hayduk


Kameraman

Cam Hayduk, kameraman. Center Stage: Turn It Up (2008), (2009) I Love You, Beth Cooper (2009), (2005) Sis (2005), (2002) Rehine (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cameron Hayduk | Cam Hayuk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Kameraman 5.3 29,893

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 52,563
2008 Dram Kameraman 6.2 4,944
2006 Belgesel Kameraman 8.3 2,161

Sis
2005 Korku Kameraman 3.6 30,918
2005 Dram Kameraman    
2002 Dram Kameraman    

Rehine
2002 Gerilim Kameraman 5.8 6,440

Türbülans 3
2001 Aksiyon Kameraman    
2000 Dram Kameraman 5.7 695
2000 Dram Kameraman 7.1 353
1997 Aksiyon Kameraman 5.2 3,040
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017