Giriş Kayıt
Greg Hayden

Greg Hayden


Editör, Editör

Greg Hayden, editör, editör. Tropik Fırtına: Al Bakalım (2008), Zor Baba (2000), Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013), Diktatör (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Editör 4.8 47,061

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Editör 7.3 247,804

Diktatör
2012 Komedi Editör 6.4 223,575

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Editör 6.3 141,094

Zor Baba 3
2010 Komedi Editör 5.5 89,131

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Editör 7.0 318,207
2008 Kısa Metraj    

Charlie İş Başında
2007 Komedi 7.0 57,845

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 Komedi 5.1 31,286

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Editör 6.3 17,785

Zafer Patenleri
2007 Komedi Editorial Department 6.3 134,591

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Editör 5.7 13,097

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Editör 5.9 82,713

Çatı Katı
2003 Komedi Editör 5.8 47,024

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Editör 6.2 168,221

Zırtapoz
2001 Komedi Editör 6.6 209,727

Zor Baba
2000 Komedi Editör 7.0 269,317

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Editorial Department 6.6 187,147
1999 Komedi Editorial Department 6.7 22,580
1998 Komedi Editorial Department 4.9 4,605
1996 Aksiyon Editorial Department    
1994 Komedi Editorial Department 5.1 6,951
1991 Dram Editorial Department 8.2 3,756
1991 Dram Editorial Department 7.2 3,897

Ates kuslari
1990 Aksiyon Editorial Department 4.6 4,816
1989 Dram Editorial Department 6.3 3,385

Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü
1988 Korku Editorial Department 5.9 30,721
1988 Komedi Editorial Department 6.7 1,344
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017