Giriş Kayıt
Greg Hayden

Greg Hayden


Editör, Editör

Greg Hayden, editör, editör. Avanak Ajan: Cazibesi Yeter (1999), Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü (1988), Mystery, Alaska (1999), Cabin Boy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Editorial Department 5.2 23,434
2016 Komedi Editör 4.7 52,256

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Editör 7.3 257,093

Diktatör
2012 Komedi Editör 6.4 231,781

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Editör 6.3 144,983

Zor Baba 3
2010 Komedi Editör 5.5 92,343

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Editör 7.0 329,926
2008 Kısa Metraj 7.4 3,120

Charlie İş Başında
2007 Komedi 7.0 58,575

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 Komedi 5.1 32,128

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Editör 6.3 18,060

Zafer Patenleri
2007 Komedi Editorial Department 6.3 138,374

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Editör 5.7 13,580

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Editör 5.9 86,945

Çatı Katı
2003 Komedi Editör 5.9 48,103

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Editör 6.2 173,223

Zırtapoz
2001 Komedi Editör 6.6 216,901

Zor Baba
2000 Komedi Editör 7.0 277,009

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Editorial Department 6.6 192,433
1999 Komedi Editorial Department 6.7 23,165
1998 Komedi Editorial Department 4.9 4,605
1996 Aksiyon Editorial Department    
1994 Komedi Editorial Department 5.1 7,212
1991 Dram Editorial Department 8.2 3,987
1991 Dram Editorial Department 7.2 4,072

Ates kuslari
1990 Aksiyon Editorial Department 4.6 4,816
1989 Dram Editorial Department 6.3 3,516

Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü
1988 Korku Editorial Department 5.9 33,156
1988 Komedi Editorial Department 6.7 1,344
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017