Giriş Kayıt
Greg Hayden

Greg Hayden


Editör, Editör

Greg Hayden, editör, editör. Tropik Fırtına: Al Bakalım (2008), Zor Baba (2000), Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013), Diktatör (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Editör 4.8 44,477

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Editör 7.3 244,411

Diktatör
2012 Komedi Editör 6.4 220,867

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Editör 6.3 139,861

Zor Baba 3
2010 Komedi Editör 5.5 88,064

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Editör 7.0 314,970
2008 Kısa Metraj    

Charlie İş Başında
2007 Komedi 7.0 57,495

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 Komedi 5.1 31,286

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Editör 6.3 17,785

Zafer Patenleri
2007 Komedi Editorial Department 6.3 133,166

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Editör 5.7 12,916

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Editör 5.9 80,810

Çatı Katı
2003 Komedi Editör 5.8 47,024

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Editör 6.2 166,429

Zırtapoz
2001 Komedi Editör 6.6 207,135

Zor Baba
2000 Komedi Editör 7.0 266,700

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Editorial Department 6.6 185,242
1999 Komedi Editorial Department 6.7 22,382
1998 Komedi Editorial Department 4.9 4,605
1996 Aksiyon Editorial Department    
1994 Komedi Editorial Department 5.1 6,951
1991 Dram Editorial Department 8.2 3,756
1991 Dram Editorial Department 7.2 3,897

Ates kuslari
1990 Aksiyon Editorial Department 4.6 4,816
1989 Dram Editorial Department 6.3 3,385

Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü
1988 Korku Editorial Department 5.9 30,721
1988 Komedi Editorial Department 6.7 1,344
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017