Giriş Kayıt
Greg Hayden

Greg Hayden


Editör, Editör

Greg Hayden, editör, editör. Avanak Ajan: Cazibesi Yeter (1999), Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü (1988), Mystery, Alaska (1999), Cabin Boy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Editorial Department 5.2 20,375
2016 Komedi Editör 4.7 51,427

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Editör 7.3 255,671

Diktatör
2012 Komedi Editör 6.4 230,543

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Editör 6.3 144,355

Zor Baba 3
2010 Komedi Editör 5.5 91,848

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Editör 7.0 328,430
2008 Kısa Metraj 7.4 3,120

Charlie İş Başında
2007 Komedi 7.0 58,575

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 Komedi 5.1 32,128

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Editör 6.3 18,060

Zafer Patenleri
2007 Komedi Editorial Department 6.3 137,751

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Editör 5.7 13,511

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Editör 5.9 86,289

Çatı Katı
2003 Komedi Editör 5.9 48,103

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Editör 6.2 172,479

Zırtapoz
2001 Komedi Editör 6.6 215,768

Zor Baba
2000 Komedi Editör 7.0 275,752

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Editorial Department 6.6 191,596
1999 Komedi Editorial Department 6.7 23,128
1998 Komedi Editorial Department 4.9 4,605
1996 Aksiyon Editorial Department    
1994 Komedi Editorial Department 5.1 6,951
1991 Dram Editorial Department 8.2 3,756
1991 Dram Editorial Department 7.2 4,072

Ates kuslari
1990 Aksiyon Editorial Department 4.6 4,816
1989 Dram Editorial Department 6.3 3,385

Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü
1988 Korku Editorial Department 5.9 32,688
1988 Komedi Editorial Department 6.7 1,344
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017