Giriş Kayıt
Greg Hayden

Greg Hayden


Editör, Editör

Greg Hayden, editör, editör. Avanak Ajan: Cazibesi Yeter (1999), Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü (1988), Mystery, Alaska (1999), Cabin Boy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızlar Gecesi
2017 Komedi Editorial Department 5.4 7,174
2016 Komedi Editör 4.7 50,162

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Editör 7.3 253,432

Diktatör
2012 Komedi Editör 6.4 228,532

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Editör 6.3 143,337

Zor Baba 3
2010 Komedi Editör 5.5 91,127

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Editör 7.0 325,837
2008 Kısa Metraj    

Charlie İş Başında
2007 Komedi 7.0 58,341

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 Komedi 5.1 32,077

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Editör 6.3 18,060

Zafer Patenleri
2007 Komedi Editorial Department 6.3 136,941

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 Komedi Editör 5.7 13,251

Bridget Jones: Mantığın Sınırı
2004 Komedi Editör 5.9 85,335

Çatı Katı
2003 Komedi Editör 5.9 48,103

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Editör 6.2 171,323

Zırtapoz
2001 Komedi Editör 6.6 214,053

Zor Baba
2000 Komedi Editör 7.0 273,881

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Editorial Department 6.6 190,275
1999 Komedi Editorial Department 6.7 22,974
1998 Komedi Editorial Department 4.9 4,605
1996 Aksiyon Editorial Department    
1994 Komedi Editorial Department 5.1 6,951
1991 Dram Editorial Department 8.2 3,756
1991 Dram Editorial Department 7.2 4,072

Ates kuslari
1990 Aksiyon Editorial Department 4.6 4,816
1989 Dram Editorial Department 6.3 3,385

Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü
1988 Korku Editorial Department 5.9 30,721
1988 Komedi Editorial Department 6.7 1,344
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017