Giriş Kayıt
Megumi Hayashibara

Megumi Hayashibara (50)


Oyuncu, Müzisyen

Megumi Hayashibara, 30 Mart 1967 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu, müzisyen. Paprika (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1967
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Takma İsmi: Daisaku
Burcu: Koç
Boyu: 1.55 m
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 49 Animasyon Oyuncu 6.2 209
2015 48 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 177
2014 47 Animasyon Oyuncu 6.9 741
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 1,642
2014 47 Animasyon Oyuncu 6.9 429
2013 46 Animasyon Oyuncu 6.4 363
2012 45 Animasyon Oyuncu 7.1 5,835
2012 45 Animasyon Oyuncu    
2012 45 Animasyon Oyuncu 6.8 151
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 20,632

Kurt Çocuklar
2012 45 Animasyon Oyuncu 8.2 21,874
2012 45 Animasyon Oyuncu 6.8 734
2012 45 Animasyon Oyuncu 6.5 581
2011 44 Animasyon Oyuncu 6.4 456
2011 44 Animasyon Oyuncu 5.9 377
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 5,933
2011 44 Animasyon Oyuncu 6.6 607
2010 Animasyon Oyuncu 6.1 101

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 43 Animasyon Oyuncu 6.2 790
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 493

Evangelion: 2.0 İlerleyemezsin
2009 42 Animasyon Oyuncu 8.1 11,111
2009 42 Animasyon Oyuncu 7.0 756
2008 41 Animasyon Oyuncu 6.3 920

Evangelion: 1.0 Yalnız Değilsin
2007 40 Animasyon Oyuncu 7.8 12,606
2007 40 Animasyon Oyuncu    
2007 40 Animasyon Oyuncu 6.5 1,594
2007 40 Animasyon Oyuncu    

Paprika
2006 39 Animasyon Oyuncu 7.7 48,249
2006 39 Animasyon Oyuncu 6.1 1,191
2006 39 Animasyon Oyuncu    
2005 38 Animasyon Oyuncu    
2005 38 Animasyon Oyuncu 7.1 645
2005 Animasyon Oyuncu 7.1 218

Şaman Kral
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 37 Animasyon Oyuncu 7.1 683
2004 Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 7.0 35
2003 36 Animasyon Oyuncu 7.1 677
2002 Animasyon Oyuncu 8.6 13,083

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20

Pokemon 5 - Kahramanlar
2002 35 Animasyon Oyuncu    
2002 35 Animasyon Oyuncu    
2002 35 Animasyon Oyuncu    

Kovboy Bebop
2001 34 Animasyon Oyuncu 7.9 32,092
2001 34 Animasyon Oyuncu
Müzik
   
2001 34 Animasyon Oyuncu 7.1 810
2000 33 Animasyon Oyuncu    
2000 33 Animasyon Oyuncu    
2000 33 Dram Oyuncu 7.7 1,372
2000 33 Animasyon Oyuncu 7.8 23,273
2000 33 Animasyon Oyuncu 5.6 9,309

Pokemon 3
2000 33 Animasyon Oyuncu    
2000 33 Animasyon Oyuncu 7.6 1,043
2000 Animasyon Oyuncu 7.2 1,583
2000 33 Animasyon Oyuncu    
1999 32 Animasyon Oyuncu 7.3 858
1999 32 Animasyon Oyuncu 5.9 15,627
1999 32 Animasyon Oyuncu 7.5 919
1998 Animasyon Oyuncu 9.0 57,119

Pokemon: İlk Film
1998 31 Animasyon Oyuncu 5.9 30,590
1998 31 Animasyon Oyuncu 7.3 41
1998 31 Animasyon Oyuncu 6.6 168
1998 31 Animasyon Oyuncu 7.1 203
1998 31 Dram Oyuncu 7.3 705
1998 31 Animasyon Oyuncu 6.7 132
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 8
1997 Animasyon Oyuncu 7.5 24,622
1997 30 Animasyon Oyuncu 7.2 295
1997 30 Aksiyon Oyuncu 6.8 615
1997 30 Animasyon Oyuncu 8.3 19,938
1997 30 Animasyon Oyuncu 7.6 7,698
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 116
1996 29 Animasyon Oyuncu 7.2 303
1996 Animasyon Oyuncu 8.2 451

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.4 6,790
1995 Animasyon Oyuncu 8.6 29,097
1995 28 Animasyon Oyuncu 7.1 603
1995 Animasyon Oyuncu 7.8 1,342
1995 Animasyon Oyuncu    
1995 28 Animasyon Oyuncu    
1995 28 Oyuncu    
1994 27 Oyuncu    
1994 27 Animasyon Oyuncu 7.8 1,144
1994 Animasyon Oyuncu 6.7 214
1994 27 Animasyon Oyuncu    
1994 27 Animasyon Oyuncu 7.6 367
1994 27 Animasyon Oyuncu 7.4 14,939
1994 27 Animasyon Oyuncu    
1992 25 Kısa Metraj Oyuncu    
1992 Animasyon Oyuncu 8.6 6,517
1992 25 Animasyon Oyuncu 7.5 672
1992 Animasyon Oyuncu 8.0 531
1991 24 Animasyon Oyuncu    
1991 Animasyon Oyuncu    
1991 24 Komedi Oyuncu 7.2 674
1989 Animasyon Oyuncu 8.2 61
1989 22 Animasyon Oyuncu 6.2 15
1989 22 Animasyon Oyuncu 7.2 3,390
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 44,771
1989 Animasyon Oyuncu 8.0 3,217
1989 Animasyon Oyuncu    
1989 Animasyon Oyuncu    
1989 22 Animasyon Oyuncu    
1988 Animasyon Oyuncu    
1987 20 Animasyon Oyuncu    

Gökteki Kale
1986 19 Animasyon Oyuncu 8.1 105,637
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017