Giriş Kayıt
Noriko Hayami

Noriko Hayami


Oyuncu

Noriko Hayami, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Komedi Oyuncu 4.9 39
1999 Aksiyon Oyuncu 6.4 278
1997 Dram Oyuncu 6.0 463
1997 Dram Oyuncu 5.8 9
1997 Dram Oyuncu 7.0 170
1996 Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 6.7 155

Düşler
1990 Dram Oyuncu 7.8 17,879
1987 Oyuncu 6.4 8
1987 Oyuncu 6.8 90
1986 Komedi Oyuncu 6.0 15
1985 Oyuncu 6.7 79
1983 Dram Oyuncu 7.2 156
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017