Giriş Kayıt
Noriko Hayami

Noriko Hayami


Oyuncu

Noriko Hayami, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Komedi Oyuncu 4.9 39
1999 Aksiyon Oyuncu 6.4 278
1997 Dram Oyuncu 6.0 463
1997 Dram Oyuncu 5.8 9
1997 Dram Oyuncu 7.0 170
1996 Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 6.7 155

Düşler
1990 Dram Oyuncu 7.8 17,879
1987 Oyuncu 6.4 8
1987 Oyuncu 6.8 90
1986 Komedi Oyuncu 6.0 15
1985 Oyuncu 6.7 79
1983 Dram Oyuncu 7.2 156
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (18,305) Blade Runner 2049 (3,964) Jigsaw (2,988) Geostorm (2,748) Last Flag Flying (2,602) The Man from Earth: Holocene (2,582) Dunkirk (1,408) The Open House (1,403) The Foreigner (1,188) It (1,169)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,799) Black Mirror (6,518) Shameless (5,252) Supernatural (5,141) The Big Bang Theory (4,579) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,014) Star Trek: Discovery (2,885) The Blacklist (2,518) The X Files (2,146) The Flash (2,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018