Giriş Kayıt
Nicholas Hawtrey

Nicholas Hawtrey


Oyuncu

Nicholas Hawtrey, oyuncu. (1988) Tehlikeli İlişkiler (1988), (1991) Hiç Ummazken (1991), (2007) Metres (2007), (2001) Brève traversée (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicolas Hautrey | Nicolas Hawtrey
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Monako Prensesi Grace
2014 Biyografi Oyuncu 5.7 15,178
2009 Belgesel Oyuncu    

Metres
2007 Dram Oyuncu 6.4 3,074
2001 Komedi Oyuncu 7.0 1,241
2000 Biyografi Oyuncu 6.6 6,353
1997 Macera Oyuncu 5.1 1,129

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Oyuncu 6.6 41,629

Hiç Ummazken
1991 Biyografi Oyuncu 7.0 3,892
1989 Biyografi Oyuncu 6.2 171
1989 Oyuncu 5.6 5

Tehlikeli İlişkiler
1988 Dram Oyuncu 7.6 57,481
1986 Komedi Oyuncu 6.2 676

Avantacılar
1984 Komedi Oyuncu 7.2 3,299
1984 Dram Oyuncu 6.4 331
1984 Dram Oyuncu    
1968 Suç Oyuncu 5.2 76
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
1963 Macera Oyuncu 8.4 30,633
1948 Dram Oyuncu 7.7 994
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018