Giriş Kayıt
Richard Hawley

Richard Hawley (62)


Oyuncu

Richard Hawley, 13 Ağustos 1955 doğumlu oyuncu. "Coronation Street" (1960) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1955
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 9.8 6,826
2013 Dram Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 7.6 3,016
2008 53 Korku Oyuncu 5.0 257
2005 Dram Oyuncu    

Aşk Her Yerde
2003 48 Komedi Oyuncu 7.7 344,647
2002 47 Macera Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,205
1998 43 Komedi Oyuncu 7.7 10,629
1997 42 Dram Oyuncu    
1995 40 Suç Oyuncu    
1995 40 Dram Oyuncu    
1995 40 Dram Oyuncu    
1994 39 Suç Oyuncu 6.4 1,881
1993 38 Suç Oyuncu    
1992 37 Suç Oyuncu    
1991 36 Suç Oyuncu    

Fırtınalı Pazartesi
1988 33 Suç Oyuncu 6.3 2,722
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,880
1985 30 Macera Oyuncu 6.6 3,373
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,154
1982 27 Komedi Oyuncu 4.6 1,599
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017