Giriş Kayıt
Richard Hawley

Richard Hawley (62)


Oyuncu

Richard Hawley, 13 Ağustos 1955 doğumlu oyuncu. "Coronation Street" (1960) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1955
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 9.8 6,826
2013 Dram Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 9.1 2,871
2010 Suç Oyuncu 7.6 3,179
2008 53 Korku Oyuncu 5.0 257
2005 Dram Oyuncu    

Aşk Her Yerde
2003 48 Komedi Oyuncu 7.7 348,939
2002 47 Macera Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,240
1998 43 Komedi Oyuncu 7.7 11,086
1997 42 Dram Oyuncu    
1995 40 Suç Oyuncu    
1995 40 Dram Oyuncu    
1995 40 Dram Oyuncu    
1994 39 Suç Oyuncu 6.4 1,881
1993 38 Suç Oyuncu    
1992 37 Suç Oyuncu    
1991 36 Suç Oyuncu    

Fırtınalı Pazartesi
1988 33 Suç Oyuncu 6.3 2,722
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,933
1985 30 Macera Oyuncu 6.6 3,373
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,200
1982 27 Komedi Oyuncu 4.6 1,599
Dizi Altyazıları
Shameless (5,818) Vikings (4,254) Game of Thrones (3,127) Mr. Robot (2,287) Supernatural (1,873) Lucifer (1,529) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,402) Arrow (1,340) Manhunt: Unabomber (1,280)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017