Giriş Kayıt
Yvette Hawkins

Yvette Hawkins (54)


Oyuncu

Yvette Hawkins, 28 Eylül 1940 New York, ABD doğumlu oyuncu. Sevimli Fahişe (1995) yapımıyla biliniyor.10 Nisan 1995 tarihinde (54 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Eylül 1940
Ölüm Tarihi: 10 Nisan 1995
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevimli Fahişe
1995 Komedi Oyuncu 7.1 34,491
1992 52 Dram Oyuncu 6.3 1,006
1991 51 Romantik Oyuncu 6.6 4,064
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,569
1989 49 Gizem Oyuncu    
1989 49 Aksiyon Oyuncu 7.4 15,966

Gece Şahini
1981 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 14,111
Dizi Altyazıları
Westworld (9,951) The Flash (3,486) La casa de papel (3,359) The 100 (3,304) Legion (2,868) Supernatural (2,069) Fear the Walking Dead (2,034) Krypton (1,878) Into the Badlands (1,815) The Big Bang Theory (1,489)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018