Giriş Kayıt
Cole Hawkins

Cole Hawkins (26)


Oyuncu

Cole East Hawkins, 04 Ekim 1991 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Hababam Rock (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cole East Hawkins
Doğum Tarihi: 04 Ekim 1991
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 15 Dram Oyuncu    

Hababam Rock
2003 12 Komedi Oyuncu 7.1 232,224

Çarpışma
2002 11 Dram Oyuncu 6.5 61,299

Büyülü Çift
2001 10 Komedi Oyuncu 6.4 71,211
2001 10 Komedi Oyuncu 5.2 12,211

Zor Baba
2000 9 Komedi Oyuncu 7.0 283,345

50 Cesur Kemancı
1999 8 Dram Oyuncu 6.8 10,894

Süper Baba
1999 8 Komedi Oyuncu 6.4 177,560
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018