Giriş Kayıt
Cole Hawkins

Cole Hawkins (25)


Oyuncu

Cole East Hawkins, 04 Ekim 1991 Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Hababam Rock (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cole East Hawkins
Doğum Tarihi: 04 Ekim 1991
Doğum Yeri: Manhattan, New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 15 Dram Oyuncu    

Hababam Rock
2003 12 Komedi Oyuncu 7.1 218,737

Çarpışma
2002 11 Dram Oyuncu 6.5 59,086

Büyülü Çift
2001 10 Komedi Oyuncu 6.4 67,205
2001 10 Komedi Oyuncu 5.2 11,685

Zor Baba
2000 9 Komedi Oyuncu 7.0 269,072

50 Cesur Kemancı
1999 8 Dram Oyuncu 6.8 10,223

Süper Baba
1999 8 Komedi Oyuncu 6.4 167,765
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017