Giriş Kayıt
James Hawes

James Hawes


Yönetmen, Oyuncu

James Hawes, yönetmen, oyuncu. Penny Dreadful (2014), Deha (2017), Mad Dogs (2011), Challenger Faciası (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Yönetmen    

Deha
2017 Biyografi Yönetmen 8.4 9,895
2016 Dram Yönetmen 7.0 380
2014 Dram Yönetmen 8.2 90,888

Challenger Faciası
2013 Dram Yönetmen 7.3 3,522
2013 Dram Yönetmen    

Bay Whicher ve Şüpheler
2011 Dram Yönetmen    
2011 Belgesel Oyuncu 8.1 579
2011 Dram Yönetmen 7.6 4,351
2010 Suç Yönetmen 7.6 3,179
2010 Korku Yönetmen    
2009 Biyografi Yönetmen    
2009 Belgesel Oyuncu 7.9 112
2008 Macera Yönetmen 7.9 60,685
2008 Suç Yönetmen    
2007 Dram Yönetmen 6.5 827
2007 Biyografi Yönetmen 6.8 143
2006 Dram Yönetmen    
2005 Macera Yönetmen 8.7 166,154
1999 Dram Yönetmen 6.6 45
1999 Dram Yönetmen 5.9 1,240
1998 Gerilim Yönetmen    
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,200
Dizi Altyazıları
Vikings (9,104) Supernatural (3,927) Mr. Robot (3,782) The Big Bang Theory (3,215) Game of Thrones (3,206) Gotham (2,991) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,812) Arrow (2,759) The Flash (1,882)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017