Giriş Kayıt
James Hawes

James Hawes


Yönetmen, Oyuncu

James Hawes, yönetmen, oyuncu. Penny Dreadful (2014), Deha (2017), Mad Dogs (2011), DCI Banks (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deha
2017 Biyografi Yönetmen 8.4 9,263
2017 Suç Yönetmen    
2016 Dram Yönetmen 7.0 380
2014 Dram Yönetmen 8.2 89,902
2013 Dram Yönetmen    
2013 Dram Yönetmen    

Bay Whicher ve Şüpheler
2011 Dram Yönetmen    
2011 Belgesel Oyuncu    
2011 Dram Yönetmen 7.6 4,351
2010 Suç Yönetmen 7.6 3,111
2010 Korku Yönetmen    
2009 Biyografi Yönetmen    
2009 Belgesel Oyuncu 7.9 112
2008 Macera Yönetmen 7.9 60,318
2008 Suç Yönetmen    
2007 Dram Yönetmen 6.5 827
2007 Biyografi Yönetmen 6.8 143
2006 Dram Yönetmen    
2005 Macera Yönetmen 8.7 164,992
2002 Dram Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen 5.9 1,227
1998 Gerilim Yönetmen    
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017