Giriş Kayıt
James Hawes

James Hawes


Yönetmen, Oyuncu

James Hawes, yönetmen, oyuncu. Penny Dreadful (2014), Mad Dogs (2011), DCI Banks (2010), Fanny Hill (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yönetmen 8.2 409
2016 Dram Yönetmen 7.0 380
2014 Dram Yönetmen 8.2 85,762
2013 Dram Yönetmen    
2013 Dram Yönetmen    

Bay Whicher ve Şüpheler
2011 Dram Yönetmen    
2011 Belgesel Oyuncu    
2011 Dram Yönetmen 7.6 4,351
2010 Suç Yönetmen 7.6 2,788
2010 Korku Yönetmen    
2009 Biyografi Yönetmen    
2009 Belgesel Oyuncu 7.9 112
2008 Macera Yönetmen 7.9 58,650
2008 Suç Yönetmen    
2007 Dram Yönetmen 6.5 827
2007 Biyografi Yönetmen 6.8 143
2006 Dram Yönetmen    
2005 Macera Yönetmen 8.8 158,671
2002 Dram Yönetmen    
1999 Dram Yönetmen 5.8 1,151
1998 Gerilim Yönetmen    
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,080
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,446) The Blacklist (3,488) Into the Badlands (3,082) Fargo (2,748) The Last Kingdom (2,592) The Flash (2,570) Doctor Who (2,193) Game of Thrones (1,770) The Expanse (1,749) Vikings (1,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017